PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κολοσσός – Περιστέρι 67-58


Στο μοναδικό μέχρι στιγμής παιχνίδι της πρεμιέρας, στο οποίο δεν έγινε το παραμικρό εξωαγωνιστικό ευτράπελο.

Η ομάδα μας αν και προηγήθηκε με 16 πόντους στο ημίχρονο γνώρισε την ήττα με 58-67 στη Ρόδο.
Τα όσα έχουν συμβεί όλες αυτές τις μέρες εντός και εκτός παρκέ λόγω της απεργίας φάνηκε πως επηρέασαν έως έναν βαθμό τις δύο ομάδες.
Αλλωστε η αγωνιστική απραξία λόγω της αναβολή της πρεμιέρας αποτελούσε ήδη ένα σημαντικό πρόβλημα, ενώ το Βενετόκλειο εν αντιθέσει με τις περισσότερες φορές ήταν μισογεμάτο.

Για παράδειγμα στο πρώτο δεκάλεπτο πέτυχαν και οι δύο μαζί μόλις 20 πόντους, με τα στατιστικά τους να μπορούν να χαρακτηριστούν κάκιστα. Μόλις 4/13 εύστοχα σουτ είχαν οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη, οι οποίοι ήταν λίγο καλύτεροι και προηγούνταν μετά από δέκα λεπτά με 13-7.

Το Περιστέρι έδειχνε πως πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και επέβαλε πλήρως το ρυθμό του στη δεύτερη περίοδο.

Σε αυτό συνέβαλε και η αστοχία των γηπεδούχων, οι οποίοι έδειχναν να βρίσκονται έξω από τα νερά τους με τον νέο κανονισμό για τη γραμμή του τρίποντου (6.75μ. αντί για 6.25μ.).

Η ανάπαυλα φαίνεται πως λειτούργησε θετικά για την ομάδα της Ρόδου και υπνώτισε αυτή του Περιστερίου. Το σύνολο του Σφαιρόπουλου έτρεξε σερί 14-0 και η πλάστιγγα είχε ήδη αρχίσει να γέρνει υπέρ του (33-35).
Το τρίποντο του Καυκή διαμόρφωσε το σκορ της τρίτης περιόδου (41-43) και έβαλε τέλος στο ρεσιτάλ αστοχίας του ίδιου και των συμπαικτών του (0/18 τρίποντα).

Παρά τις προσπάθειες του Αρτζι το Περιστέρι δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και συνεχώς έχανε έδαφος.

Η ασπίδα προστασίας των δύο πόντων ήταν πολύ αδύναμη για να κρατήσει και τελικά ο Κολοσσός με νέα αντεπίθεση διαρκείας πήρε την νίκη σε ένα πολύ… περιέργο πρωτάθλημα.

Κολοσσός (Σφαιρόπουλος): Καλάθης 2, Καυκής 3 (1), Αυγενικός, Τζόρνταν 13, Μανωλόπουλος 3, Ασημακόπουλος 7 (1), Φορντ 9, Χαρίσης 3, Τσάμης 14 (1), Παππάς 9 (1), Πίτερσον 4, Ιβάνοβιτς

Περιστέρι (Πεδουλάκης): Β.Μάντζαρης 8, Κινγκ 16 (1), Παπανικολάου 2, Α.Μάντζαρης, Σκοτ 16 (2), Τσιάκος, Πέτρουλας, Σένσλεϊ 5, Λούμπι 2, Μότσνικ 9

Η συνέντευξη Τύπου…
ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: Το παιχνίδι είχε δυο όψεις. Θεωρώ ότι ήμαστε δυο διαφορετικές ομάδες και το θέμα ήταν ο ρυθμός. Στο πρώτο που σετάραμε το παιχνίδι επιβάλαμε τον δικό μας, και πήραμε διαφορά. Στο δεύτερο περιμέναμε την αντίδραση από τον Κολοσσό ο οποίος πίεσε πολύ την μπάλα και με τον Τσάμη ήθελε να φύγει γρήγορα μπροστά. Γι αυτό πάιξαμε και με δυο πλέι μέικερ. Στα πρώτα πέντε λεπτά κάναμε πολλά λάθη, ξύπνησε και ο κόσμος και από κει και πέρα ο Κολοσσός έπαιρνε αυτοπεποίθηση και εμείς τη χάναμε. Είμαστε καλύτερη για την προσέγγιση των παιχνιδιών.
ΣΚΟΤ: Συγχαρητήρια στον Κολοσσό, άξιζε περισσότερο τη νίκη από μας. Στο πρώτο ημίχρονο ακολουθήσαμε τις εντολές του κόουτς, αλλά στο δεύτερο με κάποια εύκολα λάθη βάλαμε τον κόσμο στο παιχνίδι όπως και

τους αντιπάλους μας.

*** Το Περιστέρι αγωνίστηκε με μαύρο διακριτικό στην αριστερή πλευρά της φανέλας, σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του Νίκου Φάσουρα. Στη μνήμη του, άλλωστε, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν το τζάμπολ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment