PeristeriNews.gr
Lifestyle

Κοκκίνου: «Ξέρω πόσο πονάει η απόρριψη»


«Ξέρω πόσο πονάει η απόρριψη», δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου, προσθέτοντας πως ένα talent show μπορεί να δώσει ώθηση σε κάποιον που ονειρεύεται να γίνει τραγουδιστής.

Για την συνεργασία της με τον Φοίβο, την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Καρρά μίλησε η Έλλη Κοκκίνου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο νέο της πόστο στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol»! «Ξέρω πόσο πονάει η απόρριψη», δήλωσε η Έλλη, προσθέτοντας πως ένα talent show μπορεί να δώσει ώθηση σε κάποιον που ονειρεύεται να γίνει τραγουδιστής.

«Στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να γίνεις τραγουδιστής και ένα talent show πορεί να σου δώσει ώθηση», είπε η Έλλη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε πως η πρόταση της έγινε από τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Όπως πρόσθεσε, το συζήτησε με πολύ κόσμο, μεταξύ των οποίων και ο Φοίβος που την διαβεβαίωσε πως η εταιρεία της θα είναι στο πλευρό της.

«Προβληματίστηκα πάρα πολύ. Μου είναι δύσκολο να κρίνω, αλλά δεν θα κρίνω. Θα αξιολογώ», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Όπως είπε, έχει περάσει και αυτή από δοκιμαστικά με ένα πιάνο και την φωνή της.

«Το άγχος, η ταχυκαρδία, το ότι ιδρώνεις και τρέμει η φωνή σου και τα χέρια σου δεν μπορεί να τα καταλάβει κάποιος αν δεν τα έχει περάσει… μπροστά σε μία κριτική επιτροπή χωρίς κάποιο μουσικό όργανο ή ένα μικρόφωνο είναι ακόμα πιο σκληρή η κατάσταση. Ξέρω πόσο πονάει η απόρριψη από κάτι τέτοιο», πρόσθεσε η Έλλη.

Αναφερόμενη στις καλοκαιρινές της συναυλίες με την Δέσποινα Βανδή, η δημοφιλής τραγουδίστρια τόνισε πως ο κόσμος αγκάλιασε αυτή τη συνεργασία. Την πρόταση έκανε η ίδια η Δέσποινα: «περάσαμε υπέροχα. Ταξιδέψαμε με κάθε μέσο, φάγαμε, ήπιαμε και θα ήθελα ειλικρινά να το ξανακάνω», ανέφερε.

Όσο για τις εμφανίσεις της με τον Βασίλη Καρρά που συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη και από Φλεβάρη θα «μετακομίσουν» στην Αθήνα; «Είναι το αγόρι μου, τον αγαπάω και του το λέω και πάνω στην πίστα», είπε χαρακτηριστικά η Έλλη!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment