PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κοινή επίσκεψη Α.Σαμαρά και Αρχιεπισκόπου στο Ίδρυμα Αστέγων


Κοινή επίσκεψη στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων στην οδό Πειραιώς θα πραγματοποιήσουν στις 3 το μεσημέρι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.

Το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο.

Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Ιερώνυμος επέβλεψαν τη διαδικασία σίτησης που ήταν εκείνη την ώρα σε εξέλιξη και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με κάποιους από τους άπορους.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι είναι συγκινητική η προσφορά και το προνοιακό έργο της εκκλησίας και ότι είναι τιμή για τον ίδιο που επισκέφθηκε το Κέντρο Αστέγων μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο.

Επιπλέον είπε, ότι όπως είχε προτρέψει τους πολίτες να στηρίξουν τα μαγαζιά της γειτονιάς, τώρα τους παροτρύνει να στηρίξουν τους ασθενείς, τους ηλικιωμένους, τους ανήμπορους και τους φτωχούς της γειτονιάς τους.

Από την πλευρά του, ο κ. Ιερώνυμος εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη αυτή μαζί με τον πρόεδρο της ΝΔ και την ευκαιρία που είχαν να δώσουν τις ευχές τους, σ’ αυτούς τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα.

Πρόσθεσε επίσης ότι συμπληρώνονται δύο χρόνια από τότε που ξεκίνησε αυτή η προσφορά από την πλευρά της εκκλησίας και εξέφρασε την ελπίδα να λυθούν τα προβλήματα, ώστε να μην συνεχιστεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment