PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κοινή γραμμή πλεύσης οργανωμένων-διοίκησης!


Νέα συνάντηση είχαν σήμερα το απόγευμα εκπρόσωποι των Fentagin με τον πρόεδρο του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν εντός της πόλης για τη διάδοση της ιδέας της ομάδας.

Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου, οργανωμένοι και διοίκηση είχαν ανανεώσει το ραντεβού τους για την εβδομάδα πριν από το ματς με τη Βέροια, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε σήμερα.

 

Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκε επί του πρακτέου οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο εξής για να υπάρξει μεγαλύτερη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και παράλληλα να γαλουχηθεί η ιδέα του Ατρόμητου μέσα στην πόλη.

 

Μερικές από τις προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι από πλευράς οπαδών και βρήκε απόλυτα σύμφωνη και τη διοίκηση, είναι η διεξαγωγή εκδηλώσεων ανάλογες με αυτές που διεξήχθησαν τα δύο τελευταία χρόνια για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, η καθιέρωση του εισιτηρίου των 5 ευρώ όπως ξεκίνησε η ΠΑΕ από την προηγούμενη εβδομάδα μέσω Internet για τη θύρα 7, ακόμα περισσότερα εισιτήρια σε παιδιά του Περιστερίου σε σχολεία κ.ο.κ.

 

Με βάση την τωρινή κατάσταση που βρίσκονται οι σχέσεις των δύο πλευρών, αποφασίστηκε να εδραιωθεί αυτή η πολύ καλή επικοινωνία.

Από πλευράς Fentagin, υπήρξε απόλυτη δέσμευση, πως θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να προστατεύσουν το γήπεδο από περιστατικά βίας, κάτι άλλωστε που αποτελεί μόνιμη παράκληση-απαίτηση της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment