PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κοζάνη: Σε πολύ σοβαρή κατάσταση ένας εκ των τραυματιών στη ΔΟΥ


Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος άνδρας, ένας εκ των τριών τραυματιών από την επίθεση οπλισμένου με τσεκούρι δράστη, ο οποίος εισέβαλε στον όροφο όπου βρίσκεται το τμήμα εισοδήματος της ΔΟΥ Κοζάνης, στην οδό Αριστοτέλους, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συναλλαγές με το κοινό.

Διασωληνωμένη είναι και γυναίκα που επίσης χτυπήθηκε. Εντός της ημέρας αναμένεται να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτη Μπογιατζίδη, και με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης, Στέργιο Γκανάτσιο, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Στην Κοζάνη μεταβαίνει ο διοικητής της ΑΑΔΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Πιτσιλής επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών. Επίσης, ενημέρωσε τον υπουργό και τον υφυπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment