PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κλοπές σε σχολεία του Περιστερίου (video)


Δύο περιστατικά έγιναν γνωστά και ερευνώνται από την αστυνομία, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Θεόδωρος Αρβανίτης βρέθηκε εκεί για να μάθει περισσότερες πληροφορίες.

Δύο περιστατικά κλοπής στο Σύλλογο Γονέων του 15ου & 29ου Δημοτικού σχολείου και του 36ου & 37ου Νηπιαγωγείου έγιναν γνωστά και ερευνώνται από την αστυνομία.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στο Δημοτικό σχολείο, στο γραφείο που φιλοξενεί το Σύλλογο Γονέων και δίπλα το κυλικείο, οι ληστές έσπασαν ανενόχλητοι τα τζάμια και τα λουκέτα των δύο αιθουσών, μπήκαν μέσα και άρπαξαν ότι προϊόντα είχαν συγκεντρώσει οι γονείς για έρανο αγάπης προς την ενορία της Αγίας Μαρίνας και από το κυλικείο τρόφιμα.

Στη συνέχεια πήγαν απέναντι, στο Νηπιαγωγείο, έσπασαν τις πόρτες προκαλώντας διάφορες υλικές ζημιές σε ότι βρήκαν μπροστά τους και αφού άρπαξαν 2 τηλεοράσεις και τον υπολογιστή, βγήκαν στον προαύλιο χώρο κατέβασαν την σημαία του σχολείου άφησαν τα εργαλεία τους και έφυγαν.

Τα σχολεία επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Θεόδωρος Αρβανίτης ο οποίος συζήτησε για το περιστατικό πρώτα με τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Θεόδωρο Παπατσίμπα και στην συνέχεια με τις υπεύθυνες του Νηπιαγωγείου, Ελένη Παπαθανασίου και Χάιδω Πέτκα.

Τέλος ο Αντιδήμαρχος δήλωσε ότι οι υλικές ζημιές αποκαταστάθηκαν την ίδια μέρα από τον Δήμο αλλά τέτοιου είδους περιστατικά δυστυχώς αυξάνονται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment