PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους οι Fentagin για το «Φάρος Περιστερίου»


Συγκέντρωση στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» μέσω της οποίας θα εκφράσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια συγχώνευσης με τον Φάρο Κερατσινίου ετοιμάζουν για σήμερα οι οπαδοί του ΓΣ Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας «Fentagin» να καλούν τον κόσμο να δώσει το «παρών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα μας καλεί ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ…Σήμερα μας καλεί η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ που χάραξε αυτός ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, μέσα στα 46 ΧΡΟΝΙΑ ύπαρξής του…Πάνω από όλα όμως,μας καλεί η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μας ,η οποία επιτάσσει να μπούμε σαν ασπίδα με σκοπό να υπερασπιστούμε την ΙΔΕΑ που πρεσβεύει το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!!!

Δεν είναι χρέος,είναι ΚΑΘΗΚΟΝ όλων μας(ΦΙΛΑΘΛΟΙ,ΟΠΑΔΟΙ,ΠΑΙΧΤΕΣ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΦΟΡΕΙΣ κτλ) να είμαστε εκεί για να δηλώσουμε την αντίθεση μας σε οτιδήποτε μπορεί να θίξει τις ΑΡΧΕΣ ,που 46 χρόνια τώρα,αντιπροσωπεύει ο Γ.Σ.Π.

Τα λόγια περιττεύουν όταν η δράση και οι πράξεις παίρνουν σάρκα και οστά.

Σήμερα στις 20:00 μαζευόμαστε έξω από το κλειστό ΜΑΣ ,αρχικά για κάνουμε κατανοητό το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και κατ επέκταση για να κλιμακώσουμε τις μελλοντικές κινήσεις μας εάν χρειαστούν…

ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!
FENTAGIN1980

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment