PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Κλειστό και το Πάρκο Τρίτση


Λιγοστεύουν οι ελεύθεροι χώροι της Δυτικής Αθήνας που παραμένουν ανοικτοί λόγω κορωνοϊού.

Στην απόφαση να παραμείνει κλειστό το πάρκο Τρίτση για προληπτικούς λόγους και για όσο διάστημα χρειαστεί, προχώρησε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, όπως ανακοινώθηκε στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη με δημάρχους της Αττικής.

Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η πορεία εφαρμογής των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού και η διαχείριση ζητημάτων που προκύπτουν, καθώς επίσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και η αναγκαιότητα να ληφθούν περιοριστικά μέτρα μετακίνησης των πολιτών σε άλση, πάρκα και πνεύμονες πρασίνου, όπως ο Υμηττός και η Πάρνηθα, καθώς διαπιστώθηκε μεγάλη κινητικότητα πολιτών το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Πατούλης επεσήμανε την ανάγκη λήψης περιοριστικών μέτρων και γνωστοποίησε ότι σε ότι αφορά στην Περιφέρεια, το πάρκο Τρίτση θα παραμείνει κλειστό για όσο διάστημα χρειαστεί.

Η ανακοίνωση του φορέα διαχείρισης

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε και με υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, η Περιφέρεια Αττικής, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Φ.Δ. του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» ανακοινώνουν πως το Πάρκο θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας, στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων που εξήγγειλε το Υπουργείο Υγείας και με γνώμονα την υγεία όλων για την αναστολή της διασποράς του Κορωνοϊού. Μένουμε σπίτι για να προφυλάξουμε την οικογένεια μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε και τους συνανθρώπους μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment