PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας των κινητοποιήσεων


Κλειστή αυτή την ώρα η οδός Αριστοτέλους στο ύψος του υπουργείου Υγείας, από την Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία που πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των οικονομικών μέτρων.

Κλειστή αυτή την ώρα η οδός Αριστοτέλους στο ύψος του υπουργείου Υγείας, από την Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία που πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των οικονομικών μέτρων. Κλειστή και η Σταδίου από Πεσμαζόγλου, λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», οι οποίοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία από κοινού με την ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι καταλήψεις των υπουργείων Οικονομικών και Υποδομών, ενώ στη μία το μεσημέρι απόστρατοι αξιωματικοί θα βρίσκονται έξω από του υπουργείο Άμυνας, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές των συντάξεων τους.

Σήμερα 24ωρη απεργία, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» οι οποίοι συγκεντρώθηκαν από τις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι είναι απλήρωτοι από τις αρχές του 2011 και ζητούν τη δημιουργία μόνιμων Κοινωνικών Δομών στους ΟΤΑ για να διασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας τους.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ομόνοια και πορεία προς τη Βουλή θα πραγματοποιήσουν στις 12 το μεσημέρι φοιτητές από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.

Την ίδια ώρα συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσουν φοιτητές, εκπαιδευτικοί και δάσκαλοι στα Προπύλαια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο πυροτεχνουργοί του στρατού ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική

Peristeri News

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Leave a Comment