PeristeriNews.gr
Οικονομία

Κλειστές εφορίες σε Αθήνα,Πειραιά και Θεσσαλονίκη


Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα και αύριο οι Δ.Ο.Υ. ΦΑΒΕ Αθηνών, ΦΑΕΕ Αθηνών και οι Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Πειραιά, ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.

Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα και αύριο οι Δ.Ο.Υ. ΦΑΒΕ Αθηνών, ΦΑΕΕ Αθηνών και οι Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Πειραιά, ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.

Εν όψει της διαδικασίας μετάπτωσης δεδομένων, ώστε να λειτουργήσει η Δ.Ο.Υ. Μεγάλων Επιχειρήσεων την 10/10/2011 και προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα κατά τη διαδικασία αυτή από τις μηχανογραφικές κινήσεις των παρακάτω υπηρεσιών:

– Οι Δ.Ο.Υ. ΦΑΒΕ Αθηνών και ΦΑΕΕ Αθηνών δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό την Πέμπτη και Παρασκευή, στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2011, αντίστοιχα.

– Οι Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Πειραιά και ΦΑΕ Θεσσαλονίκης δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό την Παρασκευή, στις 7 Οκτωβρίου 2011.

– Τα Τμήματα Κ.Β.Σ. και Μητρώου των Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Πειραιά και ΦΑΕ Θεσσαλονίκης θα περατώσουν σήμερα τις συναλλαγές τους με το κοινό στις 13:00.

Για την αποφυγή προβλημάτων στην εξυπηρέτηση των πολιτών, έχει ήδη αναρτηθεί σε εμφανή σημεία των κτηρίων στέγασης των εφοριών σχετική ενημέρωση, προκειμένου να ενημερωθούν άμεσα οι ενδιαφερόμενοι για τη μη λειτουργία τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα από την εφορία

Peristeri News

Καταφθάνει ο λογαριασμός του νέου ΕΝΦΙΑ

Peristeri News

Πότε και πόσο αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment