PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κλειστά τα φαρμακεία σήμερα Τετάρτη


Καθώς οι φαρμακοποιοί προχωρούν σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία καθώς ο κλάδος αντιδρά για «την υποβάθμιση της φαρμακευτικής περίθαλψης και την οικονομική ασφυξία στην οποία έχουν περιέλθει τα φαρμακεία».

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, τα φαρμακεία καθώς οι φαρμακοποιοί προχωρούν σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία καθώς ο κλάδος αντιδρά για «την υποβάθμιση της φαρμακευτικής περίθαλψης και την οικονομική ασφυξία στην οποία έχουν περιέλθει τα φαρμακεία».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Αμπατζόγλου, το αίτημα των φαρμακοποιών είναι «η εφαρμογή του νόμου για την ομαλή διαδικασία της πληρωμής μας, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο». Τόνισε ακόμη πως «η κυβερνητική αδιαφορία για την επίλυση αυτού του προβλήματος, είναι η αιτία της ταλαιπωρίας, φαρμακοποιών, ταμείων και ασφαλισμένων».

Οι φαρμακοποιοί προαναγγέλουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με πανελλαδική αναστολή της πίστωσης προς όλα τα ασφαλιστικά ταμεία από 1/1/2012 ή και νωρίτερα, λόγω «της αδυναμίας λειτουργίας των φαρμακείων που συνθλίβονται ανάμεσα στην διακοπή πιστώσεων από τους προμηθευτές και τη μη καταβολή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment