PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

«Κλειδώνει» την πρόκριση ή έρχεται ανατροπή;


Ο ΠΑΟΚ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλει να προκριθεί και στον τελικό του κυπέλλου. Σήμερα, στις 16:00, αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα, στο δεύτερο ημιτελικό.

Έχει το προβάδισμα για την πρόκριση, μετά τη νίκη του με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα. Ο Λέο Μάτος ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων, στο 17ο λεπτό και στο 6ο των καθυστερήσεων. Θα «σφραγίσει» την πρόκριση για τον τελικό της 11ης Μαΐου ή θα κάνει την ανατροπή ο Αστέρας;

Το 2-0 κυνηγάει η ομάδα της Τρίπολης για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Το 3-0 της δίνει το εισιτήριο για τον τελικό. Ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει το γκολ και στο δεύτερο ημιτελικό. Προκρίνεται και με ήττα με 1 γκολ διαφορά, ακόμα και με 2 αν καταφέρει να σκοράρει.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα με ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 ή 2-1 ή 3-0 στο σημερινό ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αστέρας κέρδισε για τελευταία φορά εντός έδρας τον ΠΑΟΚ, πριν από ένα χρόνο, με 3-2. Στις δύο αναμετρήσεις τους, για το εφετινό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 στην Τούμπα και με 0-3 στην Τρίπολη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment