PeristeriNews.gr
Διεθνή

Κλίντον: Χρωστάμε μια ευκαιρία στον Τραμπ


Ο Τραμπ θα είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι, του χρωστάμε μια ευκαιρία να ηγηθεί, δήλωσε η υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον, στέλντοντας μήνυμα ενότητας.

Η κ. Κλίντον παραδέχθηκε πως το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ανέμενε, λέγοντας πως λυπάται που δεν κερδήθηκε αυτή η μονομαχία.

«Γνωρίζω πως νιώθετε απογοητευμένοι γιατί το ίδιο νιώθω κι εγώ … Αυτό είναι πόνος για μας. Αλλά θέλω να θυμάστε: Η εκστρατεία μας ήταν για τη χώρα που αγαπάμε, όχι για έναν άνθρωπο και για μία ψηφοφορία» πρόσθεσε.

Σημείωσε ακόμη ότι το αμερικανικό έθνος είναι βαθιά διχασμένο, τονίζοντας όμως ότι εξακολουθεί να πιστεύει στην Αμερική.

Η κ. Κλίντον εξέφρασε την ελπίδα ο Ντόναλντ Τραμπ να είναι ένας πετυχημένος πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς, ενώ ευχαρίστησε πολλές φορές τους υποστηρικτές της και υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει μία ειρηνική μετάβαση εξουσίας.

«Τώρα η ευθύνη μας είναι να παίξουμε τον ρόλο μας για μία ισχυρή Αμερική», είπε επίσης, ενώ ευχαρίστησε το επιτελείο της, την οικογένειά της, αλλά και τους Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, υπογραμμίζοντας ότι οι ΗΠΑ τους χρωστούν μεγάλη ευγνωμοσύνη.

Απευθυνόμενη στα κορίτσια, όπως είπε, ζήτησε να μην αμφιβάλλουν ότι έχουν αξία, δύναμη και τους αξίζουν όλες οι ευκαιρίες του κόσμου για να πετύχουν τα όνειρά τους.

Η κ. Κλίντον ανέφερε ακόμη ότι νιώθη ευγνώμων για τις ΗΠΑ και για όλα όσα της έδωσε, όπως είπε.

Καταλήγοντας εξέφρασε την πεποίθηση πως οι Αμερικανοί μπορούν να είναι μαζί, σεβόμενοι τις διαφορές τους, προσθέτοντας πως έτσι «οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment