PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΚΕ: Οι πομφόλυγες δεν μπορούν να κρύψουν την πραγματικότητα


«Η ανάπτυξη την οποία υπόσχονται είναι η κόλαση για τα λαϊκά συμφέροντα», αναφέρει το ΚΚΕ, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο σχετικά με την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Σύμφωνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα, βασικός στόχος της σημερινής ομιλίας του πρωθυπουργού ήταν να στρέψει το βλέμμα του λαού αλλού κι όχι στα παζάρια που κάνει η κυβέρνησή του με τους θεσμούς για το νέο σκληρό πακέτο αντιλαϊκών μέτρων.

«Οι πομφόλυγες για “δίκαιη ανάπτυξη”, “άνοιξη της ελληνικής οικονομίας” κ.ο.κ. δεν μπορούν να κρύψουν τη σκληρή πραγματικότητα που επιδεινώνει τη ζωή του λαού», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το ΚΚΕ σημειώνει ότι «στην πραγματικότητα η “άνοιξη” θα είναι μόνο για τους λίγους, για το κεφάλαιο, ενώ για τη λαϊκή πλειοψηφία θα εξακολουθήσει να υπάρχει “βαρυχειμωνιά”».

«Αυτό αποδεικνύει άλλωστε και το γεγονός ότι η κυβέρνηση, την ίδια στιγμή που πανηγυρίζει για την ανάπτυξη, την ίδια στιγμή προωθεί νέες ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις, νέα επιδρομή στο λαϊκό εισόδημα, νέες περικοπές στις συντάξεις», συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment