PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΚΕ: Μοναδική λύση η ακύρωση της αμυντικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ


«Η επίσπευση της κύρωσης της Στρατηγικής Συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ, από την κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και το πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ αποδεικνύει πως και αυτή η κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στην υλοποίηση των επικίνδυνων αμερικανονατοϊκών σχεδιασμών στην περιοχή μας», επισημαίνει το ΚΚΕ σχολιάζοντας την αμυντική συμφωνία ΗΠΑ – Ελλάδας και τις θέσεις των κομμάτων.

«Αλλά και η προσωρινή αναστολή που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να κρύψει ότι αυτή η Συμφωνία, με ευθύνη και των δύο, υλοποιείται ήδη και οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις που αποτελούν ορμητήρια πολέμου, λειτουργούν κανονικά», προσθέτει το ΚΚΕ.

Όπως αναφέρει «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ είναι δεδομένοι σύμμαχοι των ΗΠΑ και συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό, ότι μπορούν να υπάρξουν θετικές παρεμβάσεις των Αμερικάνων, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν για κανένα θέμα, και πολύ περισσότερο για τη διασφάλιση της ειρήνης και των κυριαρχικών δικαιωμάτων».

«Μοναδική λύση είναι η ακύρωση της Συμφωνίας και το άμεσο κλείσιμο των αμερικανοΝΑΤΟϊκών στρατιωτικών βάσεων στην Ελλάδα», καταλήγει το ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment