PeristeriNews.gr
Δημοτικά

ΚΚΕ και ΚΝΕ Περιστερίου καταγγέλλουν την Δημοτική Αρχή


Για το κατέβασμα αφισών και πανό για το 37ο Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στις δυτικές συνοικίες στο πάρκο «Τρίτση» στο Ίλιον

Η Αχτιδική Επιτροπή Περιστερίου του ΚΚΕ και η Τομεακή Οργάνωση Περιστερίου της ΚΝΕ καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους:

«στους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα του Περιστερίου την απαράδεκτη και προκλητική τακτική του δημάρχου κ. Παχατουρίδη που έχει δώσει πάγια εντολή, ώστε καθημερινά τα συνεργεία του δήμου να κατεβάζουν τις αφίσες και τα πανό που προπαγανδίζουν τις εκδηλώσεις του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ.

Προστίθεται και ο κ. Παχατουρίδης στις δυνάμεις εκείνες που με κάθε τρόπο προσπαθούν να παρεμποδίσουν και ν’ αποσιωπήσουν τη δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Η επιχείρηση «καθαρή πόλη», οι γλάστρες και τα παρτέρια δεν μπορούν να κρύψουν τη μπόχα της πολιτικής που στηρίζει και ακολουθεί και ο δήμαρχος Περιστερίου.

Μια πολιτική που οδηγεί μαζί στην ανεργία, τη φτώχεια, στο κλείσιμο καταστημάτων, στο κλείσιμο σχολείων, που ρίχνει τη νεολαία στα ναρκωτικά. Η εργατούπολη του Περιστερίου, δεν βρωμίζει από τις αφίσες και τα πανό του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που καλούν το λαό να παλέψει ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική.

Που καλούν τη νεολαία και τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στο μεγαλύτερο πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός του κόμματος και της ΚΝΕ, το οποίο ταξιδεύει σ’ όλη την Ελλάδα εδώ και 4 δεκαετίες και προβάλλει τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, το σοσιαλισμό κόντρα στη σαπίλα του καπιταλισμού, κόντρα στην υποκουλτούρα.

Αυτά ίσως φοβίζουν τον κ. Παχατουρίδη και γι’ αυτό έχει επιδοθεί για μια ακόμη φορά στο κατέβασμα των πανό και των αφισών.

Καλούμε το λαό του Περιστερίου που γνωρίζει πολύ καλά το ΚΚΕ, την ΚΝΕ και το Φεστιβάλ να δώσει απάντηση και με τη μαζική συμμετοχή του στις κεντρικές εκδηλώσεις του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ που θα γίνουν για 2η συνεχόμενη χρονιά στις δυτικές συνοικίες στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment