PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κι όμως, τα ταξίδια δεν είναι όσο ακριβά πιστεύουμε


Εντύπωση μας προκάλεσαν οι προσφορές του ταξιδιωτικού γραφείου Imagination Travel που βρίσκεται στην οδό Σαρανταπόρου στο κέντρο του Περιστερίου.

Το γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο της πόλης μας φαίνεται ότι καταφέρνει να παρέχει ενδιαφέροντα και οικονομικά πακέτα ταξιδιών για όλες τις τσέπες και μέσα στη κρίση που διανύουμε.

Συγκεκριμένα δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο με ένα μόνο τηλεφώνημα να ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης με πολύ μικρό κόστος.

Ρώμη, Βρυξέλλες, Λονδίνο, Βουδαπέστη και πολλές ακόμα πόλεις της Ευρώπης με τελικό κόστος διαμονής και ταξιδιωτικών εισιτηρίων σε τιμές που θα σας εκπλήξουν.

Ακόμα το Imagination Travel έχει τις καλύτερες προσφορές για να περάσετε τις διακοπές του Πάσχα σε τρείς δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας. Μύκονος, Χανιά και Κέρκυρα για αξέχαστες διακοπές σε απίστευτα οικονομικά πακέτα.

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η περίοδος κράτησης των θέσεων αφού θα μπορείτε να κλείσετε το ταξίδι σας από 1/2/2016 09:00 έως 3/2/2016 20:00 κατά τις ώρες λειτουργίας του γραφείου.

Για να δείτε τις προσφορές που αφορούν ταξίδια στις Ευρωπαϊκές πόλεις κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.imaginationtravel.gr/docs/content.aspx?lang=el&cpid=966

Για πασχαλινές διακοπές στα ελληνικά νησιά κλικ εδώ: http://www.imaginationtravel.gr/docs/content.aspx?lang=el&cpid=969

Imagination Travel

Σαρανταπόρου 48, Περιστέρι

ΤΗΛ :210 577 577 7 , 210 57 37 157

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Δύο πυροτεχνουργοί του στρατού ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική

Peristeri News

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment