PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κινητοποίηση στο νοσοκομείο «Αττικόν» και το Κέντρο Υγείας Περιστερίου


Κινητοποίηση στην είσοδο του Κέντρου Υγείας πραγματοποίησαν σωματεία και φορείς του Περιστερίου στα πλαίσια της Πανελλαδικής Ημέρας Δράσης για την Υγεία. Το πανό έγραφε: “Δε μένουμε σιωπηλοί- Δυναμώνουμε τη φωνή μας. Για μέτρα προστασίας των υγειονομικών και όλου του λαού”.

Στην κινητοποίηση χαιρετισμό απεύθυνε ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ και δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Τόσα χρόνια λέγαμε να στελεχωθούν τα νοσοκομεία και οι μονάδες υγείας. Ακόμα και σήμερα ζητάμε, πριν να είναι πολύ αργά, να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό, ζητάμε μέσα ατομικής προστασίας, ζητάμε να επιταχθεί τώρα ο ιδιωτικός τομέας υγείας. Έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος από παπαγαλάκια και εγκάθετους της κυβέρνησης ότι δεν είμαστε γιατροί αλλά κάτι άλλο. Είμαστε καλοί όταν μας χειροκροτάνε κατ’εντολή της γυναίκας του πρωθυπουργού. Είμαστε ήρωες όταν έχουμε φίμωτρο. Τέτοια πάνω-κάτω διαδίδουν από το πρωί τα ΜΜΕ του τρόμου. Αυτή τη χάρη δεν θα τους την κάνουμε. Σήμερα είναι η αρχή. Δε σταματάμε να διεκδικούμε το αυτονόητο γιατί αυτή την περίοδο στις μονάδες υγείας και τα νοσοκομεία της χώρας δίνεται η μάχη της ζωής. Να είστε όλοι δυνατοί και υγιής».

Κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε και στην πύλη του νοσοκομείου «Αττικόν» το πρωί, στο πλαίσιο της σημερινής πανελλαδικής μέρας δράσης για την υγεία, μετά το κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ.

Την κινητοποίηση στήριξαν σωματεία και μαζικοί φορείς της Δυτικής Αθήνας, ενώ παραβρέθηκαν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του ΚΚΕ, οι οποίοι σε σύντομους χαιρετισμούς τους εξέφρασαν την συμπαράσταση του Κόμματος στα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών. Εξάλλου, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν εκπρόσωποι των υγειονομικών, των σωματείων και των φορέων.

«Και τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή», ανάγραφε το πανό των σωματείων και των φορέων, διεκδικώντας: «Μαζικές προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού. Επίταξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας. Μέτρα ατομικής προστασίας για όλους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment