PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Το «112» πρέπει να δουλέψει χωρίς ατέλειες


Το «112», ο ευρωπαϊκός αριθμός κλήσης εκτάκτων αναγκών, πρέπει να δουλέψει, σημειώνει με ανακοίνωσή του ο τομέας Πολιτικής Προστασίας του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως αναφέρει «είναι ένα χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης των πολιτών αλλά προϋποθέτει μια καλά αρθρωμένη αλυσίδα ενεργειών, προκειμένου το μήνυμα που εκπέμπεται να φθάσει έγκαιρα και, κυρίως, στους κατάλληλους αποδέκτες. Είχαμε επισημάνει και το καλοκαίρι, στην δοκιμαστική περίοδο λειτουργίας του, τις αδυναμίες που παρουσίαζε και τονίζαμε την ανάγκη της άμεσης διόρθωσής τους».

«Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μας διαβεβαίωνε, στους μήνες που πέρασαν, ότι τα προβλήματα είχαν επιλυθεί. Χθες, όμως, είχαμε μια αποστολή μηνυμάτων του 112 που θύμιζαν πολύ τα δοκιμαστικά του καλοκαιριού. Το μήνυμα ήταν τετριμμένο και γενικό, ο ήχος απαράδεκτος και οι αποδέκτες του εική και ως έλαχε. Ακόμη και τα απαράδεκτα αγγλικά ήταν τα ίδια», επισημαίνει.

«Στην κυβέρνηση διαβεβαιώνουν ότι όχι μόνον θα διορθώσουν τις ατέλειες του συστήματος αλλά ότι, εφεξής, τον συντονισμό των δράσεων για την αντιμετώπιση του κορονωϊού θα έχει η ΓΓΠΠ. Έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε», καταλήγει το ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment