PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Αντικατάσταση Λοβέρδου με απόφαση Γεννηματά


Χωρίς τον Ανδρέα Λοβέρδο στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου θα πορευτεί από τούδε και στο εξής το Κίνημα Αλλαγής, με απόφαση της προέδρου Φώφης Γεννηματά.

Η ανακοίνωση του κόμματος έχει ως εξής:  

«Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ποικίλες συζητήσεις έχουν ξεκινήσει στο εσωτερικό του κόμματος, για τους λόγους που η κα Γεννηματά προέβη σε αυτή την απόφαση, ενώ πολλοί θεωρούν ότι σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε η πρόθεση του κ. Λοβέρδου, να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος., αλλά και οι διαφωνίες του με την πρόεδρο σχετικά με την στρατηγική και πορεία του κόμματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Γεννηματά δεν συσχέτισε την απόφαση της με οποιεσδήποτε εσωκομματικές εξελίξεις.

Ο κ. Λοβέρδος από την πλευρά του δήλωσε ότι  «Η αντικατάστασή μου ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της Προέδρου κ. Φ.Γεννηματά, την οποία και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment