PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Κεντρική ομιλία Ανδρέα Παχατουρίδη στην Παν. Τσαλδάρη


Ο Δήμαρχος με το συνδυασμό “Με την Κοινωνία Μπροστά” κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, μίλησε απόψε, σε μεγαλειώδη συγκέντρωση, στην Παναγή Τσαλδάρη.

Ο Δήμαρχος, με το συνδυασμό “Με την Κοινωνία Μπροστά” κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, μίλησε απόψε, σε μεγαλειώδη συγκέντρωση, στην Παναγή Τσαλδάρη, αναφέρθηκε αναλυτικά στα μεγάλα έργα υποδομών των τελευταίων ετών και κάλεσε τους δημότες της πόλης να θυμηθούν πως ήταν το Περιστέρι πριν από εφτά χρόνια και να το συγκρίνουν με το Περιστέρι του σήμερα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ανδρέας Παχατουρίδης «αν πιστεύετε ότι ήμουν ένας δήμαρχος που δεν εργάστηκα, δεν με είδατε πρωί, βράδυ, με κρύο και με ζέστη, δεν έσκυψα πάνω από το κάθε πρόβλημα, τότε στείλτε με σπίτι μου. Αν όμως βλέπετε την πόλη μας να είναι πιο καθαρή, πιο σύγχρονη, πιο ανθρώπινη τότε να ξέρετε πως ακούραστος μαζί με τους συνεργάτες μου θα συνεχίσω».

Ο κ. Παχατουρίδης αναφέρθηκε αναλυτικά και στο πρόγραμμα της νέας τετραετίας, της «Τετραετίας της γειτονιάς», όπως την ονόμασε που θα περιλαμβάνει έργα μέσα σε κάθε γειτονιά του Περιστερίου «για να αντιμετωπιστούν τα απλά, καθημερινά προβλήματα που βασανίζουν κάθε συμπολίτη», όπως ανέφερε, με δύο παράλληλες προτεραιότητες, την κοινωνική πολιτική για τους άπορους, τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους πολύτεκνους καθώς και με πολλές «πράσινες δράσεις».

Κλείνοντας την ομιλία του ο Ανδρέας Παχατουρίδης αναφέρθηκε και στην πόλωση που επιχείρησαν προεκλογικά οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι λέγοντας πως «Απευθυνθήκαμε σε όλους με ευγένεια και ευθύνη. Δε συκοφαντήσαμε, δεν παραμορφώσαμε την αλήθεια. Σεβαστήκαμε τον καθένα και την κάθε άποψη.

Εμείς μάχες μόνο για την πόλη δίνουμε!», ενώ τόνισε πως «Υπεύθυνα, ανθρώπινα και με το ίδιο πάθος» θα συνεχίσει να εργάζεται για το Περιστέρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

Leave a Comment