PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Κελάφας: Η Δημοτική Αρχή δεν παρέχει έγκαιρη και επαρκή ενημέρωση (video)


Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης διαμαρτυρήθηκε για έλλειψη σεβασμού απέναντι στην παράταξή του προς τη Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου.

Ο λόγος η συστηματική (όπως διαφαίνεται) τακτική της διοίκησης να μην προμηθεύει τα απαραίτητα εισηγητικά στο επιτρεπόμενο χρονικό διάστημα πριν την διεξαγωγή των δημοτικών συμβουλίων.

Δήλωσε πως η παράταξη του θα απέχει από όλες τις ψηφοφορίες των θεμάτων για τα οποία δεν έλαβε ποτέ ή εγκαίρως εισηγητικά και θα καταθέτει την λύπη του στην Πρόεδρο για το γεγονός αυτό.

Επίσης υπενθύμισε την συνεχιζόμενη άρνηση της διοίκησης να προσφέρει οργανωμένο δημοτικό χώρο στην αντιπολίτευση προκειμένου να έρχεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους δημότες. Παρότι δόθηκαν υποσχέσεις, που τελικά δεν τηρήθηκαν για μια ακόμη φορά.

Απαντώντας η κα. Ευσταθιάδου αναφέρθηκε στην ώρα προσέλευσης και την ημέρα που μπορεί η κάθε παράταξη να λαμβάνει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σε περίπτωση που δεν μπήκαν είπε πως θα κάνει έρευνα και κατέληξε πως τα θέματα θα τα παίρνουν οι παρατάξεις σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment