PeristeriNews.gr
Δημοτικά

ΚΕΔΕ: Ισχύει η απόφαση για τα ταμειακά διαθέσιμα


Την ισχύ της απόφασής της ΚΕΔΕ για τα ταμειακά διαθέσιμα δήμων και περιφερεικών υπογραμμίζει η Κεντρική Ένωση.

Την ισχύ της απόφασής της ΚΕΔΕ για τα ταμειακά διαθέσιμα δήμων και περιφερεικών υπογραμμίζει η Κεντρική Ένωση τονίζοντας πάντως ότι το περιεχόμενο της επιστολής του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση που επισημαίνει την υποχρέωση των ΟΤΑ να συμμορφωθούν με την ΠΝΠ, θα τεθεί προς συζήτηση σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την Τρίτη.

Την Τρίτη θα αποφασιστεί «αν χρειάζεται να αναθεωρηθεί η στάση που θα τηρήσουμε ως Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού στο ζήτημα των ταμειακών μας διαθεσίμων» επισημαίνει η ΚΕΔΕ.

Υπενθυμίζει πάντως ότι εμμένει στις αποφάσεις που έχουν μέχρι σήμερα ληφθεί στο Συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. και στα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων και στην άποψη ότι η Κυβέρνηση έχει τη νομική δυνατότητα να δεσμεύσει τα διαθέσιμά μας, χωρίς να απαιτείται απόφαση των Δημοτικών Συμβουλίων, αναλαμβάνοντας η ίδια εξολοκλήρου την ευθύνη για το αποτέλεσμα της απόφασης αυτής.

Ξεκαθαρίζει ότι η θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα δεν έχει αλλάξει και «επιπλέον, έχει επιδεινωθεί η ήδη κακή οικονομική κατάσταση όλων των Δήμων, οι οποίοι αν αναγκαστούν να καταθέσουν τα όποια ταμειακά διαθέσιμα έχουν σήμερα, θα αντιμετωπίσουν ακόμη και πρόβλημα λειτουργίας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment