PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Καφεκοπτεία Λουμίδη: 97 χρόνια μοναδική ποιότητα στο είδος τους


Το 2014 η οικογένεια των Καφεκοπτείων Λουμίδη μεγαλώνει εγκαινιάζοντας ένα νέο κατάστημα  στο Περιστέρι και η πιο γνωστή εταιρεία καφέ στην Ελλάδα συνεχίζει να γράφει ιστορία. Φέτος τα μοναδικά στο είδος τους Καφεκοπτεία κλείνουν 97 χρόνια ιστορίας και αποδεικνύουν ότι κάθε μέρα γίνονται και καλύτερα.

Έχοντας αναλάβει την επιχείρηση η τρίτη γενιά πλέον της οικογένειας Λουμίδη, τα ιστορικά Καφεκοπτεία αναπτύσσονται κάθε χρόνο σε περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και προσφέρουν τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους Έλληνες να γίνουν καθημερινοί θαυμαστές των μοναδικών γεύσεων καφέ  που αλέθονται  μπροστά στον πελάτη για να παραμένουν φρέσκοι μέχρι και στην τελευταία κουταλιά.

Μια ποιότητα σχέσης μεταξύ πελάτη και Καφεκοπτείων Λουμίδη που όπως προ είπαμε κρατάει  97 χρόνια και ξεκίνησε στην Αθήνα το 1932 στα Χαυτεία.  Και αργότερα, το 1955 που το «Ελληνικό σπίτι του Καφέ» επιστρέφει στα Χαφτεία,  σε μια πρωτόγνωρη για τα τότε δεδομένα εκδήλωση κατά τα εγκαίνια, το πλήθος του κόσμου διέκοψε την κυκλοφορία του δρόμου και τότε καθιερώθηκε η έκφραση «Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες».

loumidis_istorikh_fwto

Από εκείνη τη στιγμή ο κύβος ερρίφθη.

Η επιτυχία των Καφεκοπτείων Λουμίδη μπορούσε να θεωρηθεί αναμενόμενη αφού οι ιδρυτές της και στη συνέχεια οι απόγονοί τους συνέχισαν να δουλεύουν με τις ίδιες αξίες.

Την εντιμότητα, την πείρα, τη φιλοξενία, την ελληνικότητα, το μεράκι , το πάθος για τον καλό, ποιοτικό καφέ  και αναμφισβήτητα  το σεβασμό στον πελάτη.

Ίσως αυτές ήταν και οι αξίες που εκτίμησαν οι χιλιάδες πελάτες στα τόσα χρόνια ιστορίας και δεν έπαψαν ούτε στιγμή να στηρίζουν και να υποστηρίζουν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη όπου και αν βρίσκονταν.

Για πολλά χρόνια η εταιρεία της οικογένειας Λουμίδη χτίζει το όνομά της με σταθερά βήματα και γιγαντώνεται στον κλάδο του καφέ και της σοκολάτας.

Πλέον τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μια επιχείρηση πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα έχοντας διανύσει 97 χρόνια πορείας.  Η συνοχή της οικογένειας  είναι ο θεμέλιος λίθος που κράτησε  την επιχείρηση, γεγονός που αποδεικνύεται από την συνεχή διατήρηση στην κορυφή απ’ όποια γενιά και αν ανέλαβε.Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη είναι μία από τις λίγες εταιρείες στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη που έχουν καταφέρει να ανήκουν και να διοικούνται από την ίδια οικογένεια για τρεις γενιές, έναν ολόκληρο αιώνα.

Συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας Λουμίδη, εξακολουθούμε να μοιραζόμαστε το μεράκι και τη γνώση μας με τους λάτρεις του καφέ και των παραδοσιακών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

loumidis_1_375113655
Η δεύτερη και τρίτη γενιά της οικογένειας Λουμίδη (Βασίλης, Ιάσωνας, Αριστείδης, Νικόλας).

Σήμερα τα Καφεκοπτεία Λουμίδη μετρούν 12 καταστήματα καφέ, μεταξύ των οποίων και ένα στο Περιστέρι(Καραθεοδωρή 12 & Εθν. Αντιστάσεως 15Α) και συνεχίζουν με αναλλοίωτη την ποιότητα τους να μαγεύουν με τους καφέδες τους τα πρωινά του Έλληνα.

1910-2017 Η ιστορία για τα Καφεκοπτεία Λουμίδη συνεχίζεται…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment