PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Καφέ, φαγητό και ποτό πάνω στη θάλασσα – 35’ από το Περιστέρι


Συνδυάστε το μπάνιο σας με καφέ, φαγητό και ποτό πάνω στη θάλασσα σε απόσταση μόλις 35’ από το Περιστέρι.

Στην παραλία Βαρέα Μεγάρων, μια πολύ όμορφη και όχι τόσο γνωστή κοντινή παραλία στην Αθήνα, θα βρείτε το Aqua Mare Beach Bar Restaurant.

Πρόκειται για ένα πολύ προσεγμένο μαγαζί που παρέχει στον πελάτη μια ολοκληρωμένη «μέρα στη θάλασσα» αφού παρέχει δωρεάν ξαπλώστρες, καφέ, ποτό και μια εξαιρετική κουζίνα με πλούσιο κατάλογο.

Από την πρώτη επίσκεψη στο Aqua Mare Beach Bar Restaurant θα μείνετε εντυπωσιασμένοι από την ποιότητα του μαγαζιού που είναι ακριβώς πάνω στη θάλασσα.

Μπορείτε να συνδυάσετε το πρωινό σας μπάνιο με τη μεσημεριανή έξοδο για φαγητό επιλέγοντας από τα δεκάδες προσεγμένα πιάτα του μαγαζιού μεταξύ κρεατικών και ψαρικών. Ξεχωρίζουν οι τεράστιες ποικιλίες που σε λογικές τιμές ευχαριστούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Το Aqua Mare Beach Bar Restaurant λειτουργεί από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, όταν μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας δίπλα στο κύμα.

Η κουζίνα του μαγαζιού λειτουργεί από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα Dj’s παίζουν μουσική δημιουργώντας μικρά πάρτι για τον κόσμο.

Info: Οι δωρεάν ξαπλώστρες παρέχονται από το μαγαζί με ελάχιστη κατανάλωση 3€/άτομο

Πώς να πάτε: Μόλις 35’ από την Αθήνα. Μπορείτε να προσεγγίσετε την παραλία Βαρέα Μεγάρων είτε μέσω της Εθνικής οδού είτε μέσω της Παλιάς Εθνικής οδού με άφιξη 4’ αργότερα. Από Εθνική οδό βγαίνετε στην έξοδο «Πάχη 5» και κάνετε αριστερά προς Επαρχιακή οδό Μεγάρων-Πάχης. Στο τέλος του δρόμου στη διχάλα κάνετε δεξιά προς παραλία Βαρέα και το δεύτερο μαγαζί που βρίσκεται στα αριστερά σας είναι το Aqua Mare Beach Bar Restaurant.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες και ρωτήστε ότι θέλετε στο Facebook: Aqua Mare Beach Bar Restaurant

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment