PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κατιάκος: «Είμαστε στο Περιστέρι και πρέπει να διαχειριζόμαστε την πίεση»


Την υποχρέωση να μάθουν όλοι οι παίκτες να διαχειρίζονται την πίεση από τη στιγμή που αγωνίζονται με τη φανέλα του Περιστερίου εξήγησε με δηλώσεις του στην κάμερα του peristerinews.gr ο φόργουορντ/σέντερ της ομάδας, Δημήτρης Κατιάκος.

Ο 29χρονος σέντερ μίλησε για τους λόγους της ήττας την προηγούμενη αγωνιστική από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Φιλαθλητικό ενώ τόνισε ότι ο στόχος της ομάδας είναι τον Μάιο να πανηγυρίσει με τους οπαδούς της ομάδας την άνοδο στην Α2.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κατιάκος στην κάμερα του peristerinews.gr:

Για την ήττα από τον Κρόνο:

«Ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Δεν προσεγγίσαμε σωστά το ματς. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά είναι σημαντικό για μας που χάσαμε τον Μάντζαρη νωρίς. Είδαμε μέσα στο βίντεο τα λάθη μας. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτή την ήττα, είναι ακόμα νωρίς. Πρέπει να το ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να μάθουμε από αυτό».

Για την άμυνα στο προηγούμενο παιχνίδι:

«Είμαστε αμυντικογενής ομάδα. Παίζουμε καλή άμυνα. Το προηγούμενο ματς δεν το προσεγγίσαμε σωστά. Βρήκαν οι αντίπαλοί μας ψυχολογία και αποδείχθηκε ότι είναι πολύ καλοί σουτέρ και σκόρερ. Τους αφήσαμε και εμείς δυστυχώς και για αυτό πήγε τόσο ψηλά το παιχνίδι».

Για το ματς με τον Φιλαθλητικό:

«Είναι μια ομάδα που έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, έχει καλή ψυχολογία. Εκτός από ένα, δύο παιδιά, αποτελείται από νεαρούς και αθλητικούς παίκτες. Στηρίζουν ένα παιχνίδι πολύ ελεύθερο, με transition, με αιφνιδιασμό. Εμείς πρέπει να είμαστε σκληροί και να μην τους επιτρέψουμε το παιχνίδι αυτό και να τους πάμε στο δικό μας ρυθμό. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες, γιατί μετά έχουμε και ένα πολύ δύσκολο ματς εκτός».

Για την πίεση που φέρει η φανέλα του Περιστερίου και ο στόχος της ανόδου:

«Είμαστε μια ομάδα που και μόνο που φοράς τη φανέλα υπάρχει πίεση. Είσαι Περιστέρι, έχει κόσμο η ομάδα και υπάρχει απαίτηση. Είμαστε μια ομάδα που δεν της λείπει τίποτα, έχουμε υψηλό μπάτζετ, έχουμε όλοι στόχο την άνοδο, μην κρυβόμαστε. Πρέπει να μάθουμε να το χειριζόμαστε».

Για τον κόσμο:

«Όλοι στην ομάδα είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αυτό τον κόσμο εντός και εκτός έδρας. Είναι λογικό να τον έχουμε δυσαρεστήσει, γιατί έχει απαιτήσεις από εμάς. Τον έχουμε δυσαρεστήσει και από την περσινή χρονιά πάρα πολύ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς δουλεύουμε κάθε μέρα. Θέλουμε πάρα πολύ να ανέβουμε φέτος και για μας που έχουμε κάνει πολλές θυσίες, αλλά και για τον κόσμο, που αποτελεί πλεονέκτημα και είναι σαν να παίζουμε σε κάθε ματς εντός. Αν οι οπαδοί μας στεναχωρήθηκαν, εμείς στεναχωρηθήκαμε περισσότερο για την ήττα. Η πίεση είναι πολύ μεγάλη για μας και προσπαθούμε μεταξύ μας να καταφέρουμε τον Μάιο να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί εδώ μέσα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment