PeristeriNews.gr
Διεθνή

Κατηγορίες Πούτιν προς ΗΠΑ


O Πρόεδρος της Ρωσίας, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ επεκτείνονται πέρα από τη δικαιοδοσία τους με τη χθεσινή σύλληψη αξιωματούχων της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας (FIFA).

Σε κατηγορίες εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών προέβη ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος δήλωσε ότι οι ΗΠΑ επεκτείνονται πέρα από τη δικαιοδοσία τους με τη χθεσινή σύλληψη αξιωματούχων της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας (FIFA).

«Αυτή είναι ακόμη μία εμφανής προσπάθεια (των Ηνωμένων Πολιτειών) να επεκτείνουν τη δικαιοδοσία τους σε άλλες χώρες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρώσος Πρόεδρος.

Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι οι συλλήψεις συνιστούν σαφή προσπάθεια προκειμένου να εμποδιστεί η επανεκλογή του προέδρου της FIFA Σεπ Μπλάτερ κατά τις αυριανές αρχαιρεσίες, υπογραμμίζοντας ότι ο Ελβετός παράγοντας έχει την υποστήριξη της Ρωσίας.

Να σημειωθεί ότι ο Ρώσος υπουργός Αθλητισμού Βιτάλι Μούτκο, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA, έχει κληθεί σήμερα να καταθέσει στην ελβετική εισαγγελία στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο που έπληξε τη FIFA, όπως αναφέρουν τα ρωσικά πρακτορεία επικαλούμενα άλλα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment