PeristeriNews.gr
Lifestyle

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν με νοιάζει ας λένε ό,τι θέλουν»


Η δημοφιλής ηθοποιός κάνει ένα νέο ξεκίνημα αφού είναι πιο ξεκούραστη από ποτέ και αδιαφορεί για όλους εκείνους που σχολιάζουν την προσωπική της ζωή και την επαγγελματική της πορεία.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε στο περιοδικό “ΕΓΩ” ότι κάνει ένα νέο ξεκίνημα αφού είναι πιο ξεκούραστη από ποτέ και ότι αδιαφορεί για όλους εκείνους που σχολιάζουν την προσωπική της ζωή και την επαγγελματική της πορεία.

«Να σου πω την αλήθεια δεν με νοιάζει πια. Ας λένε ό,τι θέλουν. Σε αυτή την φάση δεν με απασχολεί καθόλου. Εγώ θα κάνω αυτό που νιώθω ότι είναι σωστό», είπε η δημοφιλής ηθοποιός.

Πριν λίγους μήνες η Παπουτσάκη χώρισε με τον Πέτρο Λαγούτη και στην ερώτηση, πόσο αλλαγμένη είναι σε σχέση με πέντε μήνες πριν, απάντησε: «Αχ, πολλές… Ίσως καμία…».

Και συμπλήρωσε: «Αισθάνομαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου. Παλιότερα, δεν άντεχα να μένω μόνη μου. Τώρα πια, το επιλέγω. Γενικώς νιώθω σαν να ξεκινάω τώρα. Έχω τρομερή ενέργεια, δύναμη και θέληση. Είμαι πιο ξεκούραστη από ποτέ».

Όσο αδιάφορη είναι για τις “κακές γλώσσες” άλλο τόσο είναι και για την ερωτική της ζωή αφού αποκάλυψε ότι «αυτή την περίοδο, έχω αφοσιωθεί στα επαγγελματικά μου, με πολλή όρεξη για δουλειά».

Ωστόσο δεν έχει εγκαταλείψει εντελώς τη σκέψη να κάνει οικογένεια, αν και ο γάμος τη φοβίζει ως ιδέα: «Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος ως θεσμός σε καμία περίπτωση. Η συντροφικότητα είναι το ζητούμενο, όχι ο τύπος. Αν προκύψει, σίγουρα δεν θα είναι αυτοσκοπός. Δεν σου κρύβω επίσης ότι με φοβίζει ως ιδέα».

Μπορεί όμως να φανταστεί τον εαυτό της ως μητέρα; «Δεν μπορώ να σου πω ότι έχει χτυπήσει ακριβώς το “καμπανάκι”. Τα χρόνια, όμως, περνούν και, κάποια στιγμή, θα ήθελα να κάνω κι εγώ ένα παιδί».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment