PeristeriNews.gr
Lifestyle

Κατασκήνωσε έξω από το Αββαεϊο του Ουέστμινστερ (video)


Ο πρώτος “βασιλικός θαυμαστής” εγκαταστάθηκε ήδη έξω από το Αββαεϊο του Ουέστμινστερ για να παρακολουθήσει τον βασιλικό γάμο.

Ο πρώτος “βασιλικός θαυμαστής” εγκαταστάθηκε ήδη έξω από το Αββαεϊο του Ουέστμινστερ για να παρακολουθήσει τον βασιλικό γάμο.

Ο 56χρονος Τζον Λάφρι έστησε τη σκηνή του στο πεζοδρόμιο απέναντι από το Αββαεϊο εξοπλισμένος με έναν υπνόσακο και δύο βρετανικές σημαίες.

“Είμαι οπαδός της μοναρχίας και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι σε αυτή τη χώρα”, δήλωσε χθες Τρίτη στο Reuters ο Λάφρι, ο οποίος υπήρξε θαυμαστής της αείμνηστης Νταϊάνας.

“Ηρθα εδώ την Δευτέρα 25 Απριλίου, που ήταν αργία, ήρθα ακριβώς στις πέντε το απόγευμα όταν χτύπησε πέντε φορές το Μπιγκ Μπεν γιατί πέντε είναι τα γράμματα του ονόματος της Νταϊάνα (D-I-A-N-A)”, πρόσθεσε.

Ο πρώην σεφ έπιασε κουβέντα με τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους και παρά το κρύο φορούσε μόνο ένα μακό μπλουζάκι με την φωτογραφία των μελλόνυμφων.

Ο Λάφρι είπε ότι τον Οκτώβριο του 2007 είχε κατασκηνώσει για τρεις ημέρες έξω από τα βασιλικά δικαστήρια στη διάρκεια δικαστικής έρευνας για το δυστύχημα κατά το οποίο έχασε τη ζωή της η Νταϊάνα, δέκα χρόνια νωρίτερα.

“Η Νταϊάνα θα ήταν πολύ περήφανη για τον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κάθριν και για το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα είναι ο κουμπάρος”, είπε ο Λάφρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment