PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καταδικάζει η ΑΔΕΔΥ τη χρήση χημικών και βίας


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τη χρήση χημικών από την αστυνομία καθώς και τη βία που χρησιμοποίει εξέδωσε η ΑΔΕΔΥ.

Όπως αναφέρει:

«Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ καταδικάζει τη χρήση των χημικών που έγινε από την αστυνομία, χθες και σήμερα ιδιαίτερα, στο Σύνταγμα αλλά και τη βάρβαρη βία και το κτύπημα με ρόπαλα απεργών και διαδηλωτών στον Ευαγγελισμό, στη χωματερή και αλλού.

Η Κυβέρνηση αφού απέτυχε με τους εκβιασμούς, την ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία να περάσει τα βάρβαρα μέτρα καταφεύγει στον αυταρχισμό και την κρατική βία.

Ο αγώνας όμως ενάντια στα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης δεν πρόκειται να σταματήσει. Συνεχίζεται και εντείνεται.

Σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011, με βάση το προχθεσινό κάλεσμα της Α.Δ.ΕΔ.Υ. οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο βρισκόμαστε όλοι την ημέρα στο δρόμο. Το πρωί και το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος, στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος με νέα πορεία στη Βουλή.

Αύριο Πέμπτη στις 7:30 μμ. στο Σύνταγμα.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων και του λαού».

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την απρόκλητη και βίαιη επίθεση των δυνάμεων των Μ.Α.Τ. σε βάρος εργαζομένων-διαδηλωτών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο ύψος του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Β΄ Αντιπροέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κ. Γιώργου Χαρίση.

Ο Γιώργος Χαρίσης διακομίστηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός έχοντας υποστεί τραύματα στο κεφάλι από σφοδρά χτυπήματα με γκλοπ που του κατάφεραν άνδρες των Μ.Α.Τ. Οι γιατροί του νοσοκομείου προχώρησαν σε ράμματα, ενώ η υγεία του Β΄ Αντιπροέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. είναι υπό παρακολούθηση.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δηλώνει ότι, οι βίαιες και αδιάκριτες με άνωθεν εντολή επιθέσεις των Αστυνομικών Δυνάμεων δεν πρόκειται να κάμψουν το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων. Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα της κυβέρνησης γκρεμίζει κάθε δικαίωμα εργαζομένων, υποθηκεύει το μέλλον των Ελλήνων και ξεπουλά τη χώρα.

Μισθωτοί, άνεργοι και συνταξιούχοι, άνδρες και γυναίκες, μικροί και μεγάλοι, όλοι οι Έλληνες δεν πρόκειται να δεχθούν το «συμβόλαιο θανάτου» που υπογράφει η κυβέρνηση με την τρόικα προς όφελος των τοκογλύφων-δανειστών της χώρας και του μεγάλου κεφαλαίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment