PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καταδίωξη με «πρωταγωνιστή» έναν 44χρονο στους Αγίους Θεοδώρους


Σήμερα το πρωί, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 44χρονου, έπειτα από ώρες αναζητήσεων. Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, με διαμπερές τραύμα στο δεξί πόδι.

Όλα ξεκίνησαν μεσημέρι της Παρασκευής όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), εντόπισαν σε σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους τον άνδρα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν επτά καταδικαστικές αποφάσεις, συνολική ποινή φυλάκισης εξήντα τεσσάρων ετών και δύο μηνών και χρηματικής ποινής 50.000 ευρώ για διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφίες, απάτες, υπεξαιρέσεις και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης καθώς και δύο εντάλματα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για απατή και πλαστογραφία.

Όταν ο 44χρονος αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, ανέπτυξε ταχύτητα και εμβόλισε περιπολικό της Αστυνομίας, ενώ κατά την διάρκεια της διαφυγής του οι αστυνομικοί έριξαν πυρά ακινητοποίησης του οχήματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 44χρονου.

Ακολούθησαν ολονύκτιες αναζητήσεις με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν τραυματισμένο το πρωί του Σαββάτου σε σπίτι φίλου του, ο οποίος συνελήφθη και αυτός για υπόθαλψη.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment