PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καταγγελίες του δημάρχου Ραφήνας για πλαστά έγγραφα


Μαίνεται η αντιπαράθεση για τις ευθύνες των τοπικών αρχών στη διαχείριση των φονικών πυρκαγιών. Σε νέες καταγγελίες προχώρησε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Ραφήνας υποστήριξε ότι κατά τη χθεσινή κατάθεσή του στην ανακρίτρια του παρουσιάστηκαν πλαστά έγγραφα, τα οποία φέρουν την υπογραφή της Συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής, Ιωάννας Τσούπρα. Η ίδια το αρνείται κατηγορηματικά.

Σύμφωνα με τον κ. Μπουρνούς, πρόκειται προφανώς για την αναπληρώτρια σε θέματα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, η οποία προσκόμισε έγγραφο στο οποίο φαίνεται ότι συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο, κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, το οποίο όπως λέει δεν συνεδρίασε ποτέ.

Στο ίδιο έγγραφο, σύμφωνα με τον δήμαρχο Ραφήνας, φαίνεται ότι στη συνεδρίαση του Συντονιστικού που υποστηρίζει πως δεν έγινε ποτέ, συμμετείχε τόσο ο Δήμαρχος Διονύσου, όσο και ο ίδιος, στον οποίο δόθηκε εντολή εκκένωσης της περιοχής.

Η κ. Τσούπρα διαψεύδει πάντως τον Δήμαρχο και ως μάρτυρες της συνεδρίασης που καταγγέλλει ο Β.Μπουρνούς ότι δεν έγινε, επικαλείται τους Δημάρχους Διονύσου και Μαραθώνος.

Ο Δήμαρχος Διονύσου επιβεβαίωσε ότι εστάλη sms για την εν λόγω συνεδρίαση, στην οποία μετέβη, αλλά έφυγε προτού αυτή ολοκληρωθεί. Ο Διονύσης Ζαμάνης είπε επίσης ότι, ο Β. Μπουρνούς δεν ήταν παρών στη συνεδρίαση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο πυροτεχνουργοί του στρατού ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική

Peristeri News

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Leave a Comment