PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καταγγελία της ΤΕ Περιστερίου του ΚΚΕ


Ανακοίνωση εξέδωσε η Τομεακή Επιτροπή Περιστερίου του ΚΚΕ, προς τη Δημοτική Αρχή Περιστερίου για την ανοχή στη συμμετοχή στελεχών της εγκληματικής Χρυσής Αυγής σε εκδηλώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή Περιστερίου και τον ίδιο το Δήμαρχο για την επαναλαμβανόμενη ανοχή τους στη συμμετοχή στελεχών της εγκληματικής Χρυσής Αυγής σε Δημοτικές ή άλλες εκδηλώσεις!

Το τελευταίο περιστατικό, ήταν η συμμετοχή του υπόδικου βουλευτή του φασιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή, στον Αγιασμό των Υδάτων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στο Λόφο Αξιωματικών την Κυριακή 6/1/2019.

Αποτελεί πρόκληση, να βλέπεις τα τσιράκια των αφεντικών, τους δολοφόνους εργατών και μεταναστών, λίγες εκατοντάδες μέτρα από εκεί που οι Έλληνες συνεργάτες των Γερμανών (πρόγονοι των Χρυσαυγιτών) στις  6/7/1944 έστηναν μπλόκο για να ξεκληρίσουν ότι πιο σπουδαίο ανδρώθηκε στο Περιστέρι, τους εργάτες, το λαό, του Περιστερίου, που σάλπισε την αντίσταση ενάντια στο φασίστα κατακτητή.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Η Διοίκηση Παχατουρίδη, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ που στέκονται πλάι-πλάι μ’ αυτό το κατακάθι, σα να μη συμβαίνει τίποτα έχουν ευθύνη. Μ’ αυτό τον τρόπο στρώνουν το έδαφος της δράσης και της ύπαρξης των φασιστών στην περιοχή μας.

Από τη μία, μας το παίζουν δημοκράτες και αντιφασίστες, από την άλλη στρώνουν κόκκινα χαλιά στα στελέχη της Χρυσής Αυγής στις επίσημες εκδηλώσεις τους!!!

Δε μας εκπλήσσουν, γιατί υπηρετούν τα ίδια αφεντικά, τον καπιταλισμό!

Οι φασίστες δεν έχουν θέση στο Περιστέρι!

Ο λαός του Περιστερίου δεν ξεχνά, τι σημαίνει φασισμός!

Ξέρει να τον πολεμά!

Καλούμε τους εργαζόμενους, τις νέες και τους νέους να βγάλουν συμπεράσματα , όχι μόνο για το φασισμό και ποιον υπηρετεί, αλλά και για τους ντόπιους οικοδεσπότες του: τη Δημοτική Αρχή Παχατουρίδη και τα κατά τα άλλα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ!!

Απομονώνουμε τους Φασίστες και όσους τους Ανέχονται!!!

Οι αγωνιστικές παρακαταθήκες και το κίνημα των εργατών είναι τα δικά μας όπλα. Μέσα από την πάλη του ο λαός θα στείλει ξανά στον αγύριστο το φασισμό και το καπιταλιστικό σύστημα που τον γεννά!!!

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment