PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καταγγελία αναγνώστη – Δυο μέτρα και δυο σταθμά στο Άλσος Περιστερίου


Τη λάθος αντιμετώπιση κάποιων καταστάσεων σύμφωνα με τη γνώμη του στο Άλσος Περιστερίου καταδεικνύει καταγγελία αναγνώστη που μας απέστειλε στο Facebook.

Ο Περιστεριώτης αναγνώστης αναφέρει σε σχετικό του μήνυμα ότι δεν τηρούνται οι ίδιες αντιμετωπίσεις για όλους τους πολίτες στο Άλσος Περιστερίου έπειτα από προσωπική του εμπειρία.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται στο γεγονός ότι οι φύλακες της εταιρείας security που βρίσκονται στην είσοδο του Πάρκου απαγορεύουν την είσοδο σε ανθρώπους με ποδήλατα ενώ διατηρούν αρνητική στάση προς τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων.

Ο συμπολίτης μας αναφέρει ότι η είσοδος σε ποδηλάτες απαγορεύεται ακόμα και αν αυτοί επιθυμούν να το κρατούν στα χέρια σε ενδεχόμενο κλοπής του ποδηλάτου έξω από την είσοδο του Άλσους.

Σε αντιδιαστολή η καταγγελία αναγνώστη αναφέρει ότι για τους ένστολους της ομάδας ΔΙΑΣ δεν ισχύει το ίδιο αφού μπορούν να μπαίνουν με τις μηχανές τους στο χώρο του Άλσους και να κάνουν βόλτα(χωρίς φάρο) ανάμεσα σε παιδιά, καροτσάκια με μωρά και ανθρώπους που κάνουν τη βόλτα τους.

Προσθέτει ότι οι αστυνομικοί διαθέτουν το δικαίωμα να πίνουν τον καφέ τους στην καφετέρια του Άλσους μαζί με τις μηχανές τους σε αντιδιαστολή με τους ποδηλάτες που πρέπει να αφήνουν εκτός των ποδήλατα.

Κλείνοντας ο συμπολίτης μας αναφέρει ότι είναι 35 χρόνια κάτοικος της πόλης και θεωρεί ανεπίτρεπτο να γίνονται διακρίσεις μεταξύ των πολιτών που επισκέπτονται τον χώρο του Άλσους.

Η καταγγελία αυτή έρχεται να προστεθεί σε αυτή που έγινε στις 16 Ιουνίου 2020 όπου μητέρα αναφερόταν στην ασυνειδησία κάποιων ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων που δεν μαζεύαν τις ακαθαρσίες σε σημεία που παίζουν παιδιά.

Δείτε Ακόμα: Έκθεση Φωτογραφίας στο Άλσος Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει την ετήσια Έκθεση του Δημοτικού Εργαστηρίου Φωτογραφίας με πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια όλων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου, στο ωραιότερο Άλσος της Αττικής, στο Άλσος Περιστερίου (στάση Μετρό «Ανθούπολη») από τις 10 έως τις 19 Ιουλίου 2020 και ώρες 20:00 – 23:00 με είσοδο ελεύθερη!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment