PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κατέληξε ασθενής από τη Δράμα που διακομίστηκε στο «Αττικόν»


Κατέληξε ο ένας εκ των τριών ασθενών που μεταφέρθηκε χθες από νοσοκομείο της Δράμας στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Ο ηλικιωμένος νοσηλεύονταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Δράμας και γι’ αυτό κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στην Αθήνα.

Ο ηλικιωμένος έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της διακομιδής ο γιατρός που τον συνόδευε, όπως ορίζει η σχετική διαδικασία, έδωσε «μάχη» για να τον κρατήσει στη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις ασθενείς από τη Δράμα μεταφέρθηκαν χθες με ειδική πτήση και μέσα σε ειδικές κάψουλες σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Και οι τρεις ήταν διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση και μεταφέρθηκαν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείων αναφοράς στην πρωτεύουσα και ειδικότερα, στον «Αττικόν», το «Σωτηρία» και τον «Ευαγγελισμό».

Το μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας με προορισμό την Καβάλα, όπου και παρέλαβε τους τρεις ασθενείς που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Δράμας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Leave a Comment