PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κατάργηση της δημοσίευσης ισολογισμών


Την κατάργηση της δημοσίευσης ισολογισμών των ΑΕ και ΕΠΕ στον Τύπο ζητούν 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον βουλευτή Γιώργο-Ερνέστο Χαραλαμόπουλο.

Την κατάργηση της δημοσίευσης ισολογισμών των ΑΕ και ΕΠΕ στον Τύπο ζητούν 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής του βουλευτή Ερνέστο Χαραλαμόπουλο, με τροπολογία που κατέθεσαν στο νομοσχέδιο για την προστασία του Ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα, την τροπολογία υπογράφουν οι: Χαραλαμπόπουλος Γεώργιος – Ερνέστος, Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Κατρίνης Μιχάλης, Δριβελέγκας Γιάννης, Μερεντίτη Σούλα, Γικόνογλου Αθανάσιος, Τσώνης Νικόλαος, Τζελέπης Μιχάλης, Ρομπόπουλος Θωμάς, Παπαγεωργίου Αθανάσιος, Μακρυπίδης Ανδρέας, Σπηλιόπουλος Κωνσταντίνος, Μίχου Μαρία, Μπατζελή Κατερίνα, Αθανασιάδης Αλέξανδρος, Σαλαγιάννης Νίκος και Κουκουλόπουλος Πάρις.

Οι βουλευτές χαρακτηρίζουν αναχρονιστική την συγκεκριμένη υποχρέωση των επιχειρήσεων και υποστηρίζουν ότι το αίτημα τους διατυπώνεται ακόμη πιο επιτακτικά, δεδομένης της οικονομική κρίσης, καθώς μία επιχείρηση είναι αναγκασμένη να καταβάλλει 1500 με 5000 ευρώ ετησίως – ανεξαρτήτως του μεγέθους της- μόνο για αυτές τις δημοσιεύσεις.

Σημειώνεται δε, ότι με την τροπολογία προτείνεται οι αντίστοιχες δημοσιεύσεις να γίνονται στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ).

Ο υφυπουργός Ανταγωνιστικότητας και Ανάπτυξης Ντίνος Ρόβλιας αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε ότι ήδη η κυβέρνηση το μελετά και θα φέρει μια υπεύθυνη ρύθμιση που θα αφορά όλες τις δημοσιεύσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment