PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κατάμεστο το Θέατρο Πολιτών για την οικογένεια του Γ.Σ. Περιστερίου!


Με την παρουσία αθλητών και ανθρώπων από κάθε βαθμίδα του Γ.Σ. Περιστερίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Θέατρο Πολιτών.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος πλήθος επισήμων και απλών υποστηρικτών της μεγάλης ομάδας της πόλης μας με το Θέατρο Πολιτών να δείχνει πολύ μικρό για να υποστηρίξει μια τέτοια εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Π., Φίλιππος Κότσης, συνεχάρη τους αθλητές του Συλλόγου για τις επιτυχίες της περσινής χρονιάς και ευχήθηκε ακόμη σπουδαιότερα επιτεύγματα το 2019.

Παράλληλα, ο Γ.Σ.Π. τίμησε για την προσφορά του στον Αθλητισμό της Πόλης, τον μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. Ατρόμητος, κ. Γιώργο Σπανό, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του, εμφανώς συγκινημένος.

Ακόμα τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ., κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Πρόεδρος της Κ.Ο.Ε., κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος και ο Πρόεδρος της Ε.Θ.Ν.Ο.Α., κ. Γιώργος Αλικάκος.

Για την προσφορά τους στον Γ.Σ.Π., βραβεύτηκαν οι εκ των «θεμελιωτών» του Συλλόγου, κ. Πέππας Νικόλαος και κ. Βυλλιώτης Χαράλαμπος, ενώ τιμητικά μετάλλια έλαβαν οι ομάδες και οι αθλητές του Γ.Σ.Π. που κατέκτησαν διακρίσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment