PeristeriNews.gr
Συνταγές

Καρμπονάρα light


Καρμπονάρα light. Απολαύστε το αγαπημένο σας πιάτο χωρίς ενοχές.

Υλικά

1 πακέτο βρασμένα και σουρωμένα μακαρόνια
1/2 κύβος κνορ ζωμός βοδινού
μανιτάρια
γάλα φρέσκο 1,5% λιπαρά
λίγο γκούντα λαιτ τριμένο
πιπεριές (κόκκινη,πράσινη)
λίγες φέτες του τοστ γαλοπούλα (προαιρετικά)
πιπέρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση

– Σε ένα αντικολιτικό τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια μαζί με τις πιπεριές και την γαλοπούλα.

– Αφού τσιγαριστούν, ρίχνουμε το γάλα (περίπου 1-1.5 νεροπότηρο) και τον κύβο.

– Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μακαρόνια και το γκούντα.

– Ετοιμη! Τρώγεται ζεστή.

Tip

– Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μακαρόνια από την προηγούμενη ημέρα. Αλάτι δεν βάζω, γιατί ο κύβος είναι αλμυρούτσικος, αλλά αν θέλετε προσθέστε!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς να φτιάξετε Paloma

Peristeri News

Μπακαλιάρος στο φούρνο

Peristeri News

Σπετσοφάι με χωριάτικο λουκάνικο

Peristeri News

Leave a Comment