PeristeriNews.gr
Lifestyle

Καρμέλο Αμπάτε: “Σεξ και Βατικανό”


Θύελλα αντιδράσεων αναμένεται να προκαλέσει το βιβλίο του δημοσιογράφου.

“Σεξ και Βατικανό. Το μυστικό ταξίδι στο βασίλειο των αγνών” είναι ο τίτλος του βιβλίου που περιγράφει την κρυφή ζωή των μοναχών και το θέμα της ομοφυλοφιλίας στη Ρωμαιοκαθολική εκκλησία και έρχεται να προκαλέσεις αντιδράσεις

Με βάση ανώνυμες μαρτυρίες, το βιβλίο του συγγραφέα Καρμέλο Αμπάτε, περιγράφει τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις ανάμεσα σε ιερείς ή με λαϊκούς που είναι συχνές κατά τον συγγραφέα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει διεισδύσει στους χώρους των γκέι με κρυφή κάμερα.

“Ιερείς όλων των εθνικοτήτων”, δηλώνει ο Ιταλός εκδότης Πιέμε, “μοιράζονται τη ζωή τους στις αίθουσες της Via della Conciliazione ,που οδηγεί στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου, καθώς και στη νυχτερινή ζωή των κλαμπ της Ρώμης”.

Το βιβλίο αναφέρεται επίσης σε ρομαντικές σχέσεις με γυναίκες, την ύπαρξη γιών και θυγατέρων των ιερέων, και μιλά μάλιστα για παράνομες αμβλώσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμπάτε κοιτάζει από τιην κλειδαρότρυπα. Τον περασμένο Ιούλιο, είχε δημοσιεύσει στο περιοδικό Panorama το άρθρο “Οι τρελές νύχτες των ομοφυλόφιλων ιερέων”.

Το Βατικανό αρνήθηκε να σχολιάσει την έκδοση του βιβλίου. «Δεν μπορούμε να αντιδρούμε για όλα τα βιβλία που μιλούν άσχημα για την Εκκλησία», δήλωσε εκπρόσωπος του Βατικανού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment