PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καρατζαφέρης: «Πονηρή κίνηση του Παπανδρέου»


Αναφερόμενος στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε λόγο για «πονηρή κίνηση» εκ μέρους του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Αναφερόμενος στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε λόγο για «πονηρή κίνηση» εκ μέρους του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

«Εδώ έχουμε μια εξαιρετικά πονηρή κίνηση του Παπανδρέου. Σου λέει: κανείς δεν πέφτει από την κυβέρνηση, παρά μόνο άμα χάσει τη δεδηλωμένη. Μαζεύω τη δεδηλωμένη, δηλαδή βάζω μέσα Κουκουλόπουλο, Οικονόμου και όλους αυτούς, ακόμα και τον Κώστα Σπηλιόπουλο, που μέχρι χθες, πριν μια ώρα παραιτείτο, τους μαζεύω όλους μέσα, δεν έχω κίνδυνο εσωτερικό να πέσω και προχωράω. Καλή η σκέψη για τον Παπανδρέου, ατελέσφορη, όμως, για τις ανάγκες που έχει σήμερα η χώρα», είπε.

Ανέφερε δε πως είχε προτείνει προ μηνός στον πρωθυπουργό οικουμενική κυβέρνηση ακόμη και αν χρειαστεί με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής και πρόσθεσε ότι στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε αναφέρει: «Αντώνη πάμε αύριο στη Μουρούζη (στην έδρα του εννοούσα) οι τρεις μας να κάνουμε μια κυβέρνηση να σώσουμε τον τόπο; Και ο Παπανδρέου δεν γύρισε να μου πει τί είναι αυτά που λες και γιατί παίρνεις τέτοιες πρωτοβουλίες… Γιατί ακριβώς είχα μιλήσει και ήξερα τι έλεγα. Και ο Αντώνης μου λέει, η πρώτη αντίδραση βεβαίως ήταν: «Γιατί Μουρούζη;». Και του είπα το αστείο: Γιατί να πάμε στο Καστρί; Είναι μακριά. Η δεύτερη αντίδρασή του ήταν «μη με πιέζεις» και του λέω, δεν σε πιέζω κάνω μια έκκληση, ο άνθρωπος θέλει να παραδοθεί».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment