PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καρατζαφέρης: «Να διεκδικήσουμε ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ»


Τάχθηκε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ..

Υπέρ της διεκδίκησης από τη χώρα μας ενός «νέου σχεδίου Μάρσαλ, χωρίς αυτά τα βασανιστικά και ατελέσφορα επιτόκια», τάχθηκε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, εκτίμησε πως οι δηλώσεις του προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, για τα ελληνικά ομόλογα και άλλες από Γερμανούς αξιωματούχους δείχνουν μία «ευρυχωρία», και, όπως υποστήριξε, «διαπιστώνουν ότι δεν πρέπει να “πέσει” η Ελλάδα.

Άρα, αυτό σημαίνει άλλου είδους διαπραγμάτευση. Πιστεύω ότι, με το να παίρνουμε λεφτά με επιτόκια του 5%, δεν πρόκειται ποτέ να βγει το πράμα. Την ημέρα που θα σταματήσει αυτή η δανειοδότηση, θα “πέσουμε”».

Υποστήριξε, επίσης, ότι η σημερινή κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε «ατελή, αναιμική, και ασύνδετη», πρέπει να φύγει και να έρθει μια άλλη οικουμενική κυβέρνηση. Κατηγόρησε, δε, τα μεγάλα κόμματα ότι πολιτεύονται επί τη βάσει δημοσκοπήσεων και όχι βάσει των αρχών και των ιδεολογικών και πολιτικών τους διαδρομών, ενώ εκτίμησε πως στο Μεσοπρόθεσμο «υπάρχουν πτυχές θετικές, όπως υπάρχουν και πτυχές αρνητικές».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment