PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καρατζαφέρης: «Εκβιαστικά διλήμματα»


Επίθεση στα δυο μεγάλα κόμματα εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης.

Επίθεση στα δυο μεγάλα κόμματα εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, κάνοντας λόγο για προσπάθεια των ηγεσιών τους να εγκλωβίσουν το λαό σε εκβιαστικά διλήμματα.

«Οι πρωταγωνιστές της πολιτικής μας ζωής, αδύναμοι από κοινωνικά και πολιτικά επιχειρήματα, προσπαθούν να εγκλωβίσουν τον ελληνικό λαό για άλλη μια φορά, ανοήτως, σε στείρα εκβιαστικά διλήμματα», είπε ο κ. Καρατζαφέρης και κάλεσε τον ελληνικό λαό να καταλάβει – όπως είπε – ότι τώρα πια ήρθε η ώρα της δικής του ρήξης και ανατροπής του συστήματος, «για να απαλλαγούμε άπαξ και διά παντός από εκείνους οι οποίοι του φόρτωσαν όλα αυτά τα δεινά».

Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε πως «η μεγάλη αυτή αχθοφορία, την οποία σήμερα ο ελληνικός λαός έχει αναλάβει, είναι προϊόν της κακής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ».

Επίσης σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αναφέρθηκε στην κατάσταση της οικονομίας και υποστήριξε πως η γεωμετρική αύξηση των ακαλύπτων επιταγών, τα “λουκέτα” τα οποία μπαίνουν στα μαγαζιά, η ανυπαρξία κυκλοφορίας χρήματος είναι η ουσιαστική τρομοκρατία εις βάρος του εμπορίου και εις βάρος των επιχειρηματιών.

Εκτίμησε δε, πως αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, πέρα από αυτά που λαμβάνει η κυβέρνηση και τα οποία – όπως υποστήριξε – επιδεινώνουν την κατάσταση, «πολύ φοβούμαι ότι η χώρα θα βρεθεί σε πλήρες αδιέξοδο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment