PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καρατζαφέρης: «Εκβιαστικά διλήμματα»


Την πρότασή του για σχηματισμό κυβέρνησης οικουμενικής αντίληψης επαναδιατύπωσε χθες ο Γ. Καρατζαφέρης.

Απαιτείται η δημιουργία μιας κυβέρνησης οικουμενικής αντίληψης, εκτίμησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης και κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια να αναλάβει πρωτοβουλίες και να καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς για διαβουλεύσεις, προκειμένου να βρεθεί ο καταλληλότερος τρόπος για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση.

Στην κεντρική ομιλία του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Γ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι αν ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του Κ. Καραμανλή και να εγκαταλείψει, ο ΛΑΟΣ είναι έτοιμος για εκλογές και τόνισε ότι ζητά από τον κ. Παπούλια, με τον προσήκοντα σεβασμό, να καλέσει τους αρχηγούς για διαβουλεύσεις.

Ο κ. Καρατζαφέρης εξαπέλυσε διμέτωπη επίθεση κατά των δυο μεγάλων κομμάτων, ενώ δεν άφησε έξω από την κριτική του στην Αριστερά, για την οποία είπε ότι η χώρα κινδυνεύει από τις ακρότητες της.

Χαρακτήρισε εκβιαστικά τα διλήμματα των κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαρά και υποστήριξε ότι δεν περίμενε ότι θα έφευγε και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας, που, όπως είπε, διαθέτει ο πρωθυπουργός και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment