PeristeriNews.gr
Πολιτική

Καρατζαφέρης: «Αυτοί κατέστρεψαν τη χώρα»


Στα Ιωάννινα περιοδεύει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφος και επιτέθηκε στους Κώστα Σημίτη, Κώστα Καραμανλή και Γιώργο Παπανδρέου.

Στα Ιωάννινα περιοδεύει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφος και επιτέθηκε στους Κώστα Σημίτη, Κώστα Καραμανλή και Γιώργο Παπανδρέου.

«Οι τρεις πρωθυπουργοί που διέλυσαν τη χώρα είναι ο Σημίτης, είναι ο Καραμανλής, είναι και ο Παπανδρέου» τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και τους συνέστησε «μια σοβαρή αυτοκριτική» και «περισσότερη συστολή».

Παράλληλα, χαρακτήρισε «ναζιστικό κόμμα» τη Χρυσή Αυγή, τονίζοντας ότι οι εκφράσεις «Πατριωτικό Μέτωπο» περί αυτής «προσβάλουν τη Δημοκρατία», ενώ για το κόμμα του Πάνου Καμμένου είπε πως «πατριωτισμός και αλισβερίσι με τον Τσίπρα είναι σχήματα οξύμωρα και αντιφατικά» και δη «με πρωθυπουργό την Παπαρήγα».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε «τεράστιο πρόβλημα» τους λαθρομετανάστες και πρόσθεσε πως «με τον μετανάστη η Ελλάδα ποτέ δεν θα σηκώσει κεφάλι, γιατί είναι δυο εκατομμύρια… και βγάζουν από τη χώρα μας στις χώρες τους 12 δισεκατομμύρια».

Τόνισε την ανάγκη μιας ευρύτερης αλλαγής πολιτικής στην Ευρώπη και επανέλαβε την πρότασή του για ισοτιμία δολαρίου-ευρώ, 1:1, για μια δεκαετία, «για να σταματήσουν τα παιχνίδια των οίκων αξιολόγησης και των αγορών».

Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε «συνεπή και σοβαρή» τη στάση του κόμματός του και είπε πως ο ίδιος ό,τι έκανε το έκανε για την πατρίδα. «Κάποιοι άλλοι έβαζαν το κόμμα μπροστά και τα ποσοστά, έναντι της πατρίδας, είπε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment