PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Καρασαλίδης ο τελευταίος


Μεταγραφή υπ’ αριθμόν 9 ήταν αυτή του Αριστοτέλη Καρασαλίδη για τον Ατρόμητο το φετινό καλοκαίρι και εκτός απροόπτου θα είναι και η τελευταία για τους «κυανόλευκους».

Ουσιαστικά η περίπτωση του πρώην αμυντικού της Ξάνθης προέκυψε τις δύο τελευταίες μέρες, όταν ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος είχε συγκεντρώσει τους υποψήφιους διαδόχους του Σωκράτη Φυτανίδη και κατόπιν συνεννόησης με τον Νταμίρ Κάναντι προχώρησε για το deal με τον 26χρονο.

Ο Αυστριακός τεχνικός της ομάδας βλέποντας τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη τον ξεχώρισε από όλους τους άλλους υποψήφιους, κυρίως λόγω του ότι πρόκειται για έναν πολύ δυναμικό και… aggressive κεντρικό αμυντικό, που ξέρει να παίζει με την μπάλα χαμηλά ενώ σημαντικό στοιχείο που έπαιξε το ρόλο του ήταν ότι την περσινή σεζόν αγωνίστηκε πολλές φορές ως αριστερός σέντερ μπακ με επιτυχία.

Αν δεν προκύψει κάτι το εξαιρετικό στην αγορά ή αν ο Νταμίρ Κάναντι δεν ζητήσει κάτι άλλο, έχοντας ακόμα καλύτερη γνώση του ρόστερ, ο Καρασαλίδης θα είναι η τελευταία προσθήκη για το φετινό καλοκαίρι, με τον Ατρόμητο να έχει διαμορφώσει το ρόστερ του (9 μεταγραφές) σε χρόνο-ρεκόρ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment