PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Καραγιάννης στο peristerinews.gr: «Στόχος του ΓΣΠ ο πρωταθλητισμός και η άνοδος στην Α1»


Ο προπονητής ακόμα μίας ανόδου για τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου, Νίκος Καραγιάννης, μίλησε αποκλειστικά στο peristerinews.gr για τους στόχους της νέας σεζόν, για το πολύ ποιοτικό ρόστερ που έχει διαμορφωθεί, για την επαναδραστηριοποίηση του Ανδρέα Πολέμη στα κοινά της ομάδας και όχι μόνο.

Ο πρωταθλητισμός και η άνοδος της ομάδας στην Α1 είναι ο στόχος του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, όπως ξεκαθάρισε, μιλώντας αποκλειστικά στο peristerinews.gr, ο προπονητής (ακόμα μίας) ανόδου, Νίκος Καραγιάννης.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών αναφέρθηκε στις απαιτήσεις που φέρει η νέα σεζόν και το ρόστερ που έχει διαμορφωθεί, για το καλοκαίρι που πέρασε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο, τονίζοντας ότι φέτος ο ΓΣΠ τον χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε στο peristerinews.gr:

Για τη νέα σεζόν και το στόχο του πρωταθλητισμού:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που είμαι προπονητής του Περιστερίου για ακόμα μία χρονιά. Έχει γίνει μία καταπληκτική δουλειά σε ό,τι αφορά τη στελέχωση του ρόστερ. Ο στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και στο τέλος της σεζόν θα πανηγυρίσουμε την άνοδό μας στην Α1. Είναι κάτι που το θέλει πολύ και ο κόσμος».

Για τις διαφορές του πρωταθλητισμού ανάμεσα στη Β’ εθνική και την Α2:

«Φέτος, σίγουρα, οι απαιτήσεις είναι αυξημένες. Για αυτό έγιναν τόσες πολλές κινήσεις και αλλαγές στο ρόστερ, για να μπορούμε να έχουμε τα παιδιά που θα μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό και στην Α2».

Για τα όσα έγιναν την περίοδο του καλοκαιριού:

«Έγιναν πολλά, εκ των οποίων μερικά δεν ήταν ευχάριστα. Ωστόσο, όπως λένε, κάθε εμπόδιο για καλό, με την έννοια ότι το αποτέλεσμα που βγαίνει τελικά είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα στην Α2. Αυτό μας δυναμώνει πάρα πολύ και με την έλευση του Ανδρέα Πολέμη στα διοικητικά, ώστε να δούμε το Περιστέρι που θέλουμε».

Για την έξτρα πίεση της επιτυχίας λόγω του πολύ δυνατού ρόστερ:

«Σίγουρα η πίεση, όταν φοράς τη φανέλα του Περιστερίου είναι πολύ μεγάλη. Το 90% του ρόστερ αποτελείται από παιδιά, που έχουν κάνει πρωταθλητισμό και παράλληλα έχουν πολλές εμπειρίες από το επίπεδο της Α1».

Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ και το χρόνο που απαιτείται για να δέσει η ομάδα:

«Καμία ομάδα δεν ανεβαίνει απλά και μόνο λόγω των μεταγραφών. Χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά, ώστε αυτό το ρόστερ να γίνει ομάδα. Πρέπει να είμαστε μια γροθιά σε όλους τους τομείς, είτε εντός είτε εκτός παρκέ και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά, γιατί εκτός από πολύ καλούς παίκτες, έχουμε επιλέξει και πάρα πολύ καλούς χαρακτήρες».

Για το μήνυμά του στον κόσμο:

«Τον κόσμο τον θέλουμε δίπλα μας. Είναι μια πολύ μεγάλη δύναμη και μας δίνει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη. Φέτος χρειαζόμαστε τη βοήθειά του όσο ποτέ άλλοτε. Εμείς, από την πλευρά μας, θα τον ανταμείψουμε τόσο με τις νίκες μας, όσο και με τις εμφανίσεις μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment