PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Καραγιάννης: «Ξεκάθαρος στόχος το πρωτάθλημα και η άμεση επάνοδος στην Α2»


Τίποτα λιγότερο από το πρωτάθλημα και την άνοδο! Ο προπονητής του Γ.Σ. Περιστερίου, Νίκος Καραγιάννης μιλά στην κάμερα του PeristeriNews.gr και δεν φοβάται να βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για τους φετινούς στόχους της ομάδας, τονίζοντας ότι το όνομα και η φανέλα του συλλόγου δεν αρμόζουν στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.

Το Περιστέρι οφείλει να κοιτάει ψηλά και τις απαιτήσεις που φέρει η φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής δεν φοβούνται να τις αποδεχθούν εντός των τειχών του ΓΣΠ.

Με μια απλή… βόλτα στα πέριξ του κλειστού της «Τζων Κένεντι» αντιλαμβάνεται ο κάθε φίλος της ομάδας ότι τα παθήματα των τελευταίων χρόνων, έχουν γίνει μαθήματα και μέσω της διαδικασίας της Β’ εθνικής το Περιστέρι θα περάσει τη διαδικασία της αυτοκάθαρσης, προκειμένου να επιστρέψει σε πορεία χρόνου στα «σαλόνια» της Α1, πιο σοφό από κάθε άλλη φορά.

Η αισιοδοξία έχει επιστρέψει, όπως και η υγεία, κάτι που επιτρέπει στους οπαδούς του συλλόγου να χαμογελούν, όχι για μια χρονιά που θα βιώσουν την περιπέτεια της Β’ εθνικής, αλλά για ό,τι μπορεί να φέρει το μέλλον.

Το PeristeriNews.gr μπήκε στα… άδυτα του Γ.Σ.Περιστερίου, εκεί όπου μπαίνουν τα θεμέλια για το πρώτο βήμα της μεγάλης επιστροφής: την άνοδο στην Α2.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Καραγιάννης μιλά στην κάμερα του peristerinews.gr και παραδέχεται με απόλυτη ευθύτητα ότι ο στόχος είναι ένας και αδιαπραγμάτευτος: το πρωτάθλημα και η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επάνοδος στην Α2.

Ο 46χρονος τεχνικός, πέραν των στόχων που έχουν τεθεί για τη φετινή αγωνιστική σεζόν, αναφέρεται στην «ταυτότητα» που θέλει να προσδώσει στο δημιούργημά του, για τη μεγάλη επένδυση που πραγματοποιήθηκε στο ρόστερ του συλλόγου, αλλά και για τη στήριξη του κόσμου, για τον οποίο όπως λέει δεν υπάρχει εφάμιλλός του στο πρωτάθλημα και ειδικότερα στο μπάσκετ το μέτρο σύγκρισής του πρέπει να είναι οι μεγάλες ομάδες του αθλήματος.

Η συνέντευξη του Νίκου Καραγιάννη στο peristerinews.gr:

Κύριε Καραγιάννη, έπειτα από μια δύσκολη σεζόν και τον υποβιβασμό στην Α2, έχετε πλέον μια δική σας ομάδα, που χτίστηκε με τα δικά σας «θέλω». Μπορεί ο ΓΣΠ να μιλήσει ανοιχτά για άνοδο στην Α2 ή είναι κάτι που θα φανεί αγώνα με τον αγώνα;

«Ο στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πάμε το συντομότερο στην Α2».

Σε μία δύσκολη έδρα κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως η Ελευσίνα, καταφέρατε να επικρατήσετε στην πρεμιέρα μάλιστα του πρωταθλήματος. Ήταν εκ μέρους της ομάδας μια «δήλωση» ότι όλα φέτος θα εξαρτηθούν από εκείνη;

«Ήταν σημαντικό ότι κερδίσαμε το πρώτο ματς κόντρα στην Ελευσίνα. Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν δυσκολίες. Δεν κρύβω όμως ότι δεν μείναμε ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από αυτό που δείξαμε και ευελπιστούμε στη συνέχεια να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο».

Ποια είναι τα θετικά που κρατάτε και ποια στοιχεία χρήζουν βελτίωσης;

«Τα θετικά είναι ότι όλη η ομάδα προσπαθεί πάρα πολύ στην άμυνα. Είμαστε μια ομάδα που παίζει πάρα πολύ δυνατά. Στα αρνητικά θεωρώ ότι δεν είχαμε τη συγκέντρωση για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε στην επίθεση και με περισσότερη ομαδικότητα».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment