PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καρέ – καρέ από το Peristerinews.gr η σύλληψη δραπέτη στο Περιστέρι (video)


Μετά από επιτυχημένη επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αθήνας

Ένας Αλβανικής καταγωγής δραπέτης των φυλακών συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης σε σπίτι στην οδό Πελασγίας στο Περιστέρι μετά από επιτυχημένη επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αθήνας.

Είχε προηγηθεί το πρωί η καταγγελία ενός ατόμου που είχε υποδείξει το σπίτι στο οποίο, όπως έλεγε, έχει ταμπουρωθεί κάποιος που είναι οπλισμένος.

Αμέσως στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την ευρύτερη περιοχή στην οποία υπάρχουν σχολικά συγκροτήματα (13ο και 33ο Δημοτικό Σχολείο).

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι στο συγκεκριμένο σπίτι διέμενε ο αλλοδαπός, ο οποίος καταζητούνταν και έχει απασχολήσει τις Αρχές για διάφορα αδικήματα, όπως ληστείες.

Οι αστυνομικοί με τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Παναγιώτη Αλιφέρη, του ζήτησαν να παραδοθεί και τελικά λίγο αργότερα κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να συλλάβουν τον επικίνδυνο δραπέτη.

Στο σημείο του συμβάντος, βρέθηκε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Αν. Θεοδωράκος, Θ. Αρβανίτης, Β. Μπέτσης και Π. Λύκος, ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Σ. Ζορπίδης, ενώ στο έργο της αστυνομίας συνέβαλε το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Leave a Comment