PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κανένα αποτέλεσμα στη ΓΣ του Περιστερίου


Κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν προέκυψε από τη σημερινή Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης για το πλάνο του «Φάρου Περιστερίου», καθώς λόγω των έντονων διαφωνιών που εκφράστηκαν –κυρίως από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών- κρίθηκε απαραίτητο να μην παρθεί οποιαδήποτε απόφαση.

Στη Συνέλευση ήταν παρόντες περίπου 20-25 άτομα ως εκπρόσωποι των Fentagin (άλλα 400 άτομα ήταν έξω από την αίθουσα που γινόταν η συζήτηση), που διατύπωσαν και με… επίσημο τρόπο πλέον τις διαφωνίες τους, σχετικά με το πλάνο του «Φάρου Περιστερίου».

Συγκεκριμένα, η αμετακίνητη θέση τους είναι ότι εφόσον προκύψει άνοδος της ομάδας, αυτό πρέπει να γίνει μόνο με αγωνιστικά κριτήρια και εντός παρκέ, και από τη στιγμή που δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, τότε το σωστό είναι να μείνει στην Α2 με στόχο την παραμονή, χωρίς να έχει αλλοιωθεί στο παραμικρό το DNA του Συλλόγου. Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο πρόεδρος της ομάδας, Φίλιππος Κώτσης τόνισε ότι ο στόχος δεν θα είναι ούτως ή άλλως κάτι παραπάνω από την παραμονή στην κατηγορία, αφού οι δυνατότητές του σε συνδυασμό με τα χρέη που υπάρχουν, δεν επιτρέπουν κάτι παραπάνω.

Από την άλλη πλευρά, η πρόταση που παρουσίασε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, ήταν για το πλάνο του «Φάρου Περιστερίου» κατά το οποίο θα συμβεί η συγχώνευση των δύο ομάδων, αυτομάτως το χρέος σε Δημόσιο και στον παλαίμαχο παίκτη, Χοσέ Λάσα, το οποίο συνολικά αγγίζει τις 800.000 ευρώ θα πάψει να υφίσταται, η ομάδα θα συμμετάσχει στην Α1 με υψηλό για τα δεδομένα μπάτζετ, αφού οικονομικά θα συμβάλλει ο Ανδρέας Πολέμης και σε μια περίοδο 4-5 μηνών, δεν θα υπάρχει ούτε το όνομα του Φάρου και θα γίνει «ΓΣ Περιστερίου». Σε αυτή την περίπτωση, το ερασιτεχνικό τμήμα μπάσκετ που θα έχει μείνει, θα αγωνίζεται στις μικρότερες κατηγορίες, ως φυτώριο της ΚΑΕ.

Ο Φίλιππος Κώτσης απάντησε στα ερωτήματα που του τέθηκαν σχετικά με τις… παρενέργειες που θα υπάρξουν με το πλάνο του «Φάρου Περιστερίου», ωστόσο ανταπόκριση από τους οργανωμένους δεν βρήκε. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η διακοπή της συνέλευσης, χωρίς να υπάρξει οριστική απόφαση.

Πλέον, με την τροπή που πήρε η σημερινή Γενική Συνέλευση όλα είναι στον αέρα σχετικά με το μέλλον της ομάδας, αφού πρέπει να σημειωθεί ότι στο πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου υπάρχουν εκλογές του Ερασιτέχνη και είναι άγνωστο κατά πόσο ο Φίλιππος Κώτσης θα είναι διατεθειμένος να συνεχίσει στη διοίκηση.

Τέλος, σημειώνεται ότι εξελίξεις θα υπάρξουν άμεσα, αφού όπως σημείωσε ο Φίλιππος Κώτσης δεν υπάρχει άνεση χρόνου διότι πιέζουν οι ημερομηνίες και επιπλέον Δόξα Λευκάδας και Ηρακλής είναι επίσης σε συζητήσεις με τη διοίκηση του Φάρου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment