PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κανένα άγχος στον Ατρόμητο για την υπόθεση «Φύσσα»


Κανένα λόγο να αναπροσαρμόσουν την επόμενη μέρα τους δεν έχουν στον Ατρόμητο, μετά την οριστική παραπομπή των Γιώργου Σπανού και Γιάννη Αγγελόπουλου σε δίκη για την περίφημη υπόθεση που ξεκίνησε από τους ισχυρισμούς του Τάκη Φύσσα, περί προσπάθεια αλλοίωσης αποτελέσματος στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 4/2/15.

Πρόκειται για μια υπόθεση που «σύρεται» εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα οι δύο άνδρες θέλουν να τελειώνουν με αυτήν, καθώς όπως τονίζουν άνθρωποι εντός Περιστερίου δεν έχουν να φοβηθούν κάτι, αφού και σε αθλητικό επίπεδο δεν κλήθηκαν καν να δώσουν εξηγήσεις σε κάτι, ενώ υπενθυμίζουν ότι ήταν οι μοναδικοί που δεν τους επιβλήθηκε ποτέ κανένας περιοριστικός όρος μετά την απολογία τους.

Γενικότερα, αυτό που ενδιαφέρει τους δύο ισχυρούς άνδρες είναι από το να αθωωθούν, είναι να γίνει αντιληπτό ότι το όνομά τους δεν εμπλέκεται σε συνομιλίες από την ΕΥΠ, όπως οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, αλλά πρόκειται για μια διαδικασία που έχει κινηθεί από καταγγελία του νυν διευθυντή Ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει απόλυτη σιγουριά στα δυτικά προάστια για την οριστική απαλλαγή από την υπόθεση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment